Yó napot, Krisztinát szeretném elérni! (avagy hogyan szóljak az ikerlelkemhez, ha ….

A következő levelet kaptam, a kéréssel, hogy  jussak el Krisztináig (még inkább Krisztina lelkéig 🙂 ).

Sok cikket írtam ikerláng témában, sokan olvasták, sokan írtak nekem, hogy köszönik az írásokat – de ez most teljesen más. Ezt a cikket most az élet írja általam, és én írom B. levele által. Olvasd el, Krisztináért, segíts kérlek, tedd meg, amit csak te tehetsz meg, bármi legyen is az.

 

B.t nem ismerem, egy azok közül, akik írnak nekem, és mégis mindegyiküket ismerem, mert úgy szólnak hozzám, ahogy lélektársak teszik.

(Előrebocsátom, hogy tőlem telhető legteljesebben fordítom le az angol nyelvű levelet, és ez csak az én részem, ebben a gépzetben egy kis kerék vagyok, még onnantól is  sokunk közreműködése szükséges, hogy eljusson Krisztináig! )

Elindítom a kérést, repül az információ, Karácsony előtt találjuk meg mindnyájan az ikerlelkünket, a boldogságunkat!

A cikk végére jutott még egy meglepetés 🙂

 

B levele

Csodálatos napot kívánok, Namaste, Yó napot!

Drága rokon lélek, hálás vagyok a kapcsolódásért, fényölelés áramoljon feléd. Hálásak vagyunk a sorsnak azért, hogy együtt teremthetünk, folyamatos deja vu érzés kerülget, az univerzum részei közösen vagyunk.

A kérdésem a következő: az ikerláng információd elérhető magyarul is? (B az angol nyelvű blogom “mit mondjak az ikerlángomnak” írását olvasta)

A sztori a következő.

picof_B

Ebben a földi létben B vagyok, és így  írok neked, én, a világokat közelítő csillagmag lény, aki erre a világra 1983 augusztus 22-23-ának fordulóján, teliholdkor férfiként reinkarnálódott, Németország délnyugati vidékén. Rövidre fogva a történetet, 2012 változást hozó idejére és azóta a Kanári Szigetek La Gomera csodálatos szigetén vagyok, ami egy a vortex zónák közül.

A párom, a női felem, Krisztina Magyarországra született, és pár hónapra Goméra szigetén találkoztunk (first contact) anélkül, hogy a találkozás teljesen lejátszódhatott volna. A fizikai kapcsolódásnak is hamarosan elérkezik az ideje, nemsokára, januárban, emelve a szeretet és szerelem által, emlékszünk, az idő elérkezett, tenni kell, kapcsolódni kell.

 

Még éppen van idő arra, hogy ezt a kért információt a megfelelő irányba kiküldjük, és ezért a Te segítséged kérjük és köszönjük! (A levél nekem íródott, én megtettem, amit kellett, és ezáltal kérlek, te is tedd meg, amit érzeted szerint meg kell tenned)

Kérlek, írd meg a “Mit mondj az ikerlángodnak és más cikkeket, vagy azt, amit megfelelőnek érzel, légy RÉSZE a folyamatnak!

(a cikk persze magyarul is elérhető, itt, rengeteg más cikk az ikerlángokról pedig a címszó alatt, így csak egyre tudtam gondolni, hogy lefordítom B levelét, és elindítom az ikerláng szerelem lavináját így, Karácsony előtt.  A képet szintén B küldte. )

 

 

 

Köszönetünk feléd árad, élvezd a pillanat csodáját.

Béke, szeretetet, hála szálljon feléd,

egyek vagyunk.

Őszinte híved,

Barátságos és közeli rezgéstartományból

B.

——

 

A csattanó a végére: 2 nappal később újra levelet kaptam B. től, és megköszönte amit tettem, amit tettünk együtt. A cikk fordítását, a többi cikket, és mondta, hogy eljutott Krisztináig, Krisztina szívéig 🙂

Az újabb levelében elmondta, hogy Krisztinával üzenet váltásban voltak (az első leveléből ez kimaradt, rengetegszer van ez így, hogy félreértünk valamit, így azt mondhatom neked is, neki is, mint magamnak, nem számít, mit olvasunk, mit értelmezünk, csak az számít, hogy azt tesszük-e, amit tennünk kell.

Mint kiderült, Krisztina szívéig kellett eljutnunk, közösen…. Sikerült, bárhogyan is volt, és innen már igazán csak az számít,  hogy ő megköszönte, én megköszönöm nektek!!!!

Köszönöm, köszönöm, hálám szálljon feléd, és rajtad keresztül tovább, mindazok felé, akiket elérhetünk.

 

Csodálatos ikerláng élményeket kívánok!

Kosh Kinga

 

Comments

comments

Tags: ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Örvény

Nem mintha nem láttam volna. Nem mintha nem vártam volna Egyszerűen belementem Könnyeden csak elfeküdtem, Vártam. Magam felkínáltam, Hogy az...

Kegyelemnek nevezem

itt a jelenben itt a melegben itt a nyárban itt az árnyban itt, ahol a madár is trillázik itt, ahol...

Close