Védőkő

Kértem és kaptam egy követ. Neve Védő Kő, a kő, mely igaz értékeket mutat, mely őrzi azt. Kihat mindenre, ami igaz, hű, és emberi: Ez a mű, ez a honlap, ezek az igaz szellemi valóból megVALÓsult teremtések könnyből, vérből, nevetésből, de ugyanakkor valaki idejéből, energiájából, odafigyeléséből, lelki és fizikai értékeinek hozzáadásából keletkezett.

Ha ezt tiszteled, hálát és köszönetet küldesz felé.  Ekkor téged is szerencse, jókedv és őszinte öröm fog megtalálni, hiszen ezt adod, ezt kapod.

De ha mindezt nem tisztelve bárki is ellene tesz, ha megpróbálja tiszteletlenség, módján terjeszteni, formálni, támadni – jelentsen nekik bármit –hulljon vissza rájuk, amit itt és most, valamint régebben és a jövőben ily módon

 

el_KŐ_vetnek.

 

Ezt a védőkövet régen alkottam, de ma beleteszem abba a FÉNYcsoport erőterébe, amit a legtisztább lelkek együtt alkotnak, és benne alkotnak.

Te pedig lépj be velem együtt a Védő Kő oltalma alá, egy szebb és jobb világba.

 

Kosh Kinga: Védő Kőletettem_kicsi

 

Szó, ami hálót sző

Szó, ami keszkenő

Szó, ami védő kő

Szó, aki istennő.

Szót hallhat, ki szívét tárja,

Szót vihet, hol szívnek árja

Veled még megtalálja,

Kezed még köré várja.

De hogyha szívnek árja

Bántani úgy találja,

Veszi majd magára

Bárhol és bárki látja.

Szó, ami védő kő,

Szó, ami hömpölygő,

Szó, ami hálót sző,

Szó, vele gyönyör jő.

 

Comments

comments

Tags: , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Universum kráterében eltévedve

Tíz éve írtam, és most jött el az ideje, hogy lássad, átérezzed. "Eszem, ha válok egyedivé, elveszi értelmét" - ahogy...

Gyere velem Atlantiszra

Atlantisz neve misztikusm, és ha kiejtjük valamely nevét, akkor belehelyezhetjük magunkat ebbe a misztikus térbe, létrejön a lelkek kapcsolódása, és...

Close