Válj láthatóvá ebben a világban

Olyan régen volt, amikor még nem is voltunk ebben a világban.

Egy nő testén keresztül fogantunk, fejlődtünk, és annyira lettünk láthatóak, amennyire ő, a szülés előtt, és még a szülés után is.

Aztán növekedtünk, de valami egészen láthatatlan volt belőlünk, és ez az igazi, legbelsőbb valódi önmagunk, a küldetés, a véghezviendő…

Nem, nem a karmáról beszélek. Az látható, mert keresi a párját, a megnyilvánulási formáját. A legbelső önvalónk feladatáról beszélek, ami a karmán túlmutat.

A belső valódi gondolataink közül viszont a legtöbb búvópatakot játszik.

Tudjuk hogy van, ismerjük az eredetét, eléri a tengert is valahol, de hogy közben hol lehet???

Sokat olvasok és nézek, nem tudom, melyik magyarságkutatással kapcsolatos vidóból hallottam, hogy a MAG-ok mélyen őrzik a valódiságukat, hiszen illegalitásban vannak…. (Ha valaki tudja a videót, akkor belinkelem)

Ez mennyire igaz! Nem engedjük ki saját valónkat! Nem vagyunk láthatóak!

Erről nekem sok saját élményem van. Először meglepett amikor tudatosodott, hogy rejtőzködő vagyok, aztán elfogadtam, aztán az lepett meg, ha rájöttem, bizonyos tevékenységekben látható vagyok. Aztán megdöbbentem, amikor  rájöttem, külön ruhatáram van a látható és nem látható önmagamra, és ösztönösen nyúlok az éppen megfelelő felé….

Emlékszem, milyen volt önmagam felszabadítása után megélnem, hogy „látszom” olyan egyszerű szituációkban, mint az utcán, amikor az ismerős megismert – pedig az előtt sokszor elmentek mellettem.

Persze van a rejtőzködésnek jó oldala. Nem kötnek bele az emberbe, ellenőr esetleg észre sem veszi, nyugton hagynak, és nem akarnak velem beszélgetni, amikor én magányra vágyom.

Nade hogyan lesz ebből a rejtőzködésből 1-szer-1-elemes aranykori szív-lélek-vállalkozás?

Most itt vagyok, itt vagyunk, és VÁLL-alkozni akarunk – bizony itt alapfeltétel, hogy észre vegyenek minket. Ez az első feladat. Még az Aranykorban is, amikor sokan majd intuícióval fognak felénk fordulni, hisz megérzik, hogy ránk van szükségük, de addig amíg mindenki így tesz, addig is nekünk kell elébe menni a dolgoknak.

A második majd az lesz, hogy a megfelelő emberek vegyenek észre.  Ezt is meg fogjuk oldani később.

De először ki kell lépnünk a napfényre, és engedni, hogy láthatóak, érzékelhetőek, észrevehetőek legyünk.

Van akinek ez nagyszerűen meg, well done, jól megalkottad.

Már tudod, milyen ruha, milyen smink vagy annak hiánya, milyen táska, milyen beszédstílus az, amivel mások észrevesznek.

Már tudod, hogyan kell megjelenni a neten, vagy fizikálisan, brossúrán, vagy könyvben, FaceBook csoportban vagy akár hirdetésben.

Kapsz már hideget és meleget.

 

Vissza az első feladathoz: legyél látható, most még szinte mindegy, hogy mivel.

Ne várj a holnapra, most fogalmazd meg véleményedet, vagy mondd el élményedet, és tedd magad láthatóvá bármely módon.

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!