Turáni átok feloldása

A Turáni Átok a magyarok ősregéinek része, bár sokan sokféleképpen értelmezik, több féleképpen mesélik, és az indulópontja sem tisztázott.  Lehetséges, hogy csak pár száz évre tekint vissza a rege – de él. Viszont itt az idő a változásra, vagyis a záróaktusra, a békejobb nyújtására, a kibékülésre, a megosztottság felismerésére és feloldására.

 

Mi, magyarok, Isten gyermekei vagyunk. Nem a templom tesz azzá, nem az imádság, nem az egyház, nem a vallásos iskola.

Mi, magyarok, szívünkből vagyunk jók. Isten gyermekei nem a tanítással lettek azok, hanem az örökölt és felismert tudással.

Minden egyes magyar, minden egyes igaz ember, aki magyarnak, magyar értékekkel bírónak tartja magát, örökölte ezt a tudást. És egyre többen fel is ismerjük.

A magyar nép mágus nép. A magyar nyelv, magyar tudás örök – csak fel kell ismerni magunkban!

Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok az igaz szót, belűről, belső hangotokkal fűszerezetten, belső tudásotokból merítve!

Kell a csend, de lehet kinn dobolás.

Kell az elvonulás, de lehet kinn akár égzengés is.

Kell a szó, az egyetlen, az igaz!

Kell az összefogás, ha kinn égzengés van! És a magyar tud összefogni, ha jő a vész, tud megbocsátani, amikor azt kell, és tud hatalmasat tenni, amikor hatalmas tettekre kér a sors!

 

Magyar vagy! Ne feledd! Magyar a szó, magyar a szív, magyar a nemzet!

Mire alapozom ezt?

Nimród királyunk, ősapánk nagy küldetéssel érkezett ide – ezt tartja az ősi rege. Azt mondják, a gonoszt kellett lelőnie az égről, a Bábel tornyából. Valójában, és ezt valahol mélyen ő is tudta, a polaritás korszakát kellett indítania. Nagy és nehéz tett volt.

Két ikerfia a polaritás két szélsőségét mutatta meg a világnak, és saját családján, vérvonalán belül indította el az érzelmek általi polaritás kiterjesztést.

Tur és Ir harcoltak egymással, majd kibékültek, vérszerződést kötöttek, és utána mégis egymás ellen fordultak.

Innen származik a turáni átok, ami magyar emberre, magyar lélekre hatott – soha eleddig nem lehetett egyesülnie magyarnak magyarral, tudásnak tudással, hogy azt az ősi tudást idő előtt ne mutathassuk a világnak. Ne sokszorozódhasson, ne fialhasson jólétet, találmányokat, bőséget.

De most itt van az idő!

Itt vagyunk.

Ki tudja, kit ki hívott, mégis itt vagyunk.

És sokáig itt leszünk.

Az idő itt van az ősi tudás darabkáinak összerakására, egyesülésére.

Egyesüljön magyar tudás magyar erővel, fialhasson jólétet, bőséget. Kezek kapcsolódnak egymásba, vállak támasztanak vállakat, mint az ősi táncainkban.

Lépjünk együtt, tegyünk együtt!

Ebből nemcsak nemzetünk, nemcsak az ősi tudás rakódik össze, de megszületik az egyesülésből és felkészülésből az új kor tudásanyaga is.

Mi, magyarok, Isten gyermekei, soha nem kiválni akartunk, hanem egyesíteni. Befogadni, többiekkel együtt és karöltve élni – de megvédtük magunkat, és azokat, akik lelküket ránk bízták, azokat, akik szellemi magasságokba ugyanarra a forrásra hangolódtak, mint amiből mi kapjuk a fényt.

Így, fénnyel, így, Napkeltével kereszteltek őseink.

A fény már megszületett. Nemsokára itt a hajnal, és felkel a Mi Napunk!

 

A fény, minden emberben külön-külön, már

megszületett. Itt az idő a fények összefonására, megsokszorozására, megmutatására.

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Védőkő

Kértem és kaptam egy követ. Neve Védő Kő, a kő, mely igaz értékeket mutat, mely őrzi azt. Kihat mindenre, ami...

Universum kráterében eltévedve

Tíz éve írtam, és most jött el az ideje, hogy lássad, átérezzed. "Eszem, ha válok egyedivé, elveszi értelmét" - ahogy...

Close