Teremtés játék karma körön kívül

A karma letételével lehetőség van más játékokra, amiben viszont játszom. Szabad akaratú teremtésekre.

Ebben is segédkezet nyújtunk egymásnak, csak ez nem olyan, mint a karma. Nem ugyanazt, és még nem is az ellentétét kapod vissza. Amennyiben benne vagy a játékban, megteszed, amit neked kell, és megkapod, amire belűről, legbelsőbb valóságodban vágytál, amit ki akartál próbálni.

Ez a játék a teremtés játéka, és iszonyúan jó játék, komoly, de a vidámságot nem kell ám mellőzni benne.

(Elnézést a videóért, nem tudtam megállni, gyerekkorom nagy nevetéseire emlékeztet)


Itt azt kell adni, amit a másik tudat alattija, vagy ha már tudatos, akkor a tudata is kér.

Mi, akik már tudatosan teremtünk, ez a játék az AranyKor kezdetét is jelzi, vagyis amolyan jegy ez az Aranykapun túlra.

 

Ez a teremtés játék tehát a karma körön kívüli, de társas-játék.

Társak kellenek hozzá.

Amikortól csak olyanok lesznek a társaink, akik maguk is tudatosak és karma körön kívüliek, akkor ez egy szép, kiegyenlített játék lesz, és mindenki azt adja, amit ő tud, és azt kapja, amire neki szüksége van, és mind a kettő félnek jó lesz.

Ameddig viszont még vannak körünkben karma körösök is, addig a tudatos és nem tudatos emberkék keverednek – ekkor is lehet ám karma játékot játszani, sőt talán ez az igazi csemege, ugyanis eltérnek a motivációk, eltérnek az eredmények, de mégis ugyanazon teremtés két oldalán van a két különböző ember.

Ha esetleg valaki még kínlódni akar, és te jót akarsz adni, akkor a játékban ő kínlódást fog kapni, és te pedig szeretetet és odafigyelést adtál. Na ez érdekes, ugye? De te azt adtad, amit ő kért. Vizsgáld meg a motivációdat. Ha az hibátlan, akkor te jót tettél. Ha meg az együttérzésed miatt zavar, hogy ő rosszat vett ki a dologból, lehet hogy ritkítani kell a kapcsolatotokat. Ha már annyira felemelkedett nemcsak az intuíciód, hanem az elméd is, hogy ezt el tudja fogadni a nélkül, hogy téged a saját elméd lehúzzon e miatt, akkor már bárkivel kapcsolatban lehetsz.

(Masszőr barátnőm mondta: én már gyógyítani sem akarok. Csak teszem, ami a dolgom, teszem teljes odafigyeléssel, magam átadásával. A másik meg kivesz belőle azt, amit gondol, amire megérett, amit fogadni tud)

Így aztán ebben a teremtés játékban a tudatos teremtők szeretnek egymással játszani, akik nemcsak hogy jót kapnak, de jót is tudnak adni, és ami jót adnak, azt a másik jónak is érzékeli.

 

Még egy anomáliára felhívom a figyelmet: ha egy rosszakaró (ejnyebejnye) rosszat akar neked tenni a játékban, de te jót vársz, akkor az ő rossza jóvá alakul. Hijnye, ez már duplán érdekes, ugye? Itt jön az be, hogy valahol magadnak adsz, amikor jót adsz. És mégsem magadnak.

 

Röviden: ebben az vaskor-aranykor időszakban a teremtési játékokban a karmakörösök és karmán túliak egyszerre vesznek részt. Többnyire azt kapják, amit nekik saját maguknak meg kell adni. És természetesen azt adják, amire fejlettségük, tudatosságuk lehetőséget és sugallatot ad.

Előre a karma körön túlra, teremtsük meg csodáinkat!

Comments

comments

Tags: , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ne légy kedves az agresszorral

Ne légy kedves az agresszorral – vagy mégis? És kivel voltál kedves? Vele, vagy inkább magaddal? Ez egy olvasott történet,...

Karmába zárva

Olyan sok téveszme, sőt egyenesen butaság kering a karmáról. Néhol büntetésnek állítják be, néhol meg egyenesvonalú fejlődést feltételeznek – egyik...

Close