Egy tavaszi nap szerelme

Kilenc éve írtam, és ma rátaláltam, akkor egy régebbi március 26-ról írtam. Mert a március 26.ák sorjáznak, ahogy napok sorjáznak, és mind mond nekünk valamit. Azt, hogy minden pillanatból csak egynek szabadna lenni.

Döbbenetes- mondom, miközben olvasom a régebbi dolgokat. Most éppen a marc 26-it, hogy a szerelem engem vár, és már engem nem talál.
Remegés fut át bennem, és gondolatomban a mezőn vagyok újra. A mezőn, ami az enyém, és a mezőn, ami párhuzamos jelenekben ugyanúgy másoké.
Én érzem ezeket a másokat a mezőn. Érzem, ahogy hajlanak a virágok, és törik a száraz fű a talpuk alatt. Érzem, hallani vélem, ahogy a pántlika oldódik, és a földre kerül, ahogy a kiáltás vibrál a levegőben.
Tavasz van.
Megint tavasz van.
A mezőben nemcsak mások vannak jelen. A mezőben benne van még számtalan más tavasz, nem régebbinek mondom, hiszen ugyanúgy lehetne az a jövőben is, de én emlékszem rá, tehát valamikor már, megéltem. Tavasz, amikor boldog tudatlansággal terveztem, és tavasz, amikor tehertől hajladoztam, és tavasz, amikor fájt még valami, és fájdalmamat kivetítettem másokra. A mezőn. 
És megannyi tavasz is benne van a mezőben, amikor sétálok, és kéz a kézben megyek, és lehajolok virágot szedni, és megélem ezeket mind. És neked is adom.

És nem jól van ez így.
Mert ezen a tavaszon egyetlen egy tavaszt szabad csak megélnem. Amit most, amit veled élek, amit a patak csobogása juttat el hozzám.

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ikerlángok az Aranykorban

Az ikerlángok olyan emberpárok, akik hivatásuk kiteljesítésére, szerelmük teljességre  hozására, Földi életük, inkarnációjuk teljes, tudatos megélésére szövetkeztek. Itt, az időben,...

Amikor Kozsdi Tamás kiakad

A történelem fontos. A lélegzés is, a zene is, a tudomány és azzal együtt a felhasznált eredményei is. Talán a...

Close