Aki magyar, szívéből indulva magyar

Magyar föld, magyar erdő, MagyarHon

Legszebb, legszentebb dolog számomra, hogy magyarnak születtem. De nem ezzel lettem igazán magyarrá, magar-rá, ősi mágussá, hanem a szívemből kiinduló lángot követve.

Bírom a magyar nyelvet, szakrális mélységeivel együtt. Tekintetemben tükröződik a magyarok családja, a családfa, amit – bár nem mai tudatommal – de tudatosan választottam. Ehhez a döntéshez kellett felnőnöm mai tudatommal.

Így lettem magyar, és magyarként világpolgár.

Most azt látom, hogy az eddigi szélre sodort, elnyomott, nyomorított magyar nép úgy tér magához, ami nem igazán szép. Egósan. Tudom én, hogy a hullámvölgy után hullámhegy jön a régi módon. Az elnyomás után kell a megnövekedett önbizalom. De tényleg? Tényleg ennyire? Hogy csak mi vagyunk a kiválasztott nép, és mi váltjuk meg a világot?

Időnként gyógyító vagyok, időnként más. Teszem a dolgom. A magyar, mint nép, mint egyén, mint egység is teszi, amikor kell. Teszi akkor, amikor itt van rá az idő. Nem egóból kell tenni, nem egósan, másokat kirekesztve, elnyomva. Nem is mi, nem is én teszünk, tesz egy erő, amit követni kell.

Aki merev testtel próbálna lovagolni, igencsak leesne az első buckánál. Az ego merevít, a szabályok rugalmatlanná tesznek.

Magyarok vagyunk, beleérezhetünk a világlélek ezen rezgéseibe.

Magyar az is, aki nem itt él, nem beszéli még a nyelvünk, de szívével magyar. És hiába beszéli valaki a magyar nyelvet, hiába él itt, ha szívében, lelkében nem magyar, ha nem engedi be a lelkének mag-sugarait.

aki magyar, szívében magyar

aki magyar, szívében magyar

Magyar, kreatív, állhatatos,
magyar, ezerszínű, beolvasztó,
magyar, őseire emlékező,
magyar, csodaszép, termékeny földet szerető,
magyar, vándorló és hazáját megtaláló,
magyar, akárhol, idegenben is magyar földet magából létrehozó,
magyar, aki a ősi tudásának átmentett rezgéseivel felfegyverkezve kész a jelenre.

Már aki a jelenben, szabadon él. Az kész erre. De a többi is teszi a dolgát, még ha nincs is tudatában. Mert aminek meg kell történni, megtörténik.

Nem jobb tisztán tenni? Tenni a jelenben, tisztán, magunkból. Tisztán vagyis nem valami ellen. Tisztán, mint a jellem, ami fénylik.

Ha tenni kell, nézzünk csak befelé.
Ha szeretni kell, nézzünk kifelé.
Ha magyarnak lenni kell, legyünk a lelkünkben.
Ott, ahol a szívünk diktálja. Úgy, ahogy a szívünk diktálja.

A szív nem magyar, a szív minden, a szív a szeretet, a szív élet, a szív iránytű, a szív kapu. Bármit választhatsz szívből kiindulva. Azt is, hogy magyar vagy. Ha magyar vagy, szívedből kiindulva vagy az.

Comments

comments

Tags: , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Pozitív gondolkodás helyett ellenállás mentesség

Van az úgy, hogy nincs annyi pozitív gondolat, mint negatív. Nem felejtjük ugye, hogy a polaritás gondolatai még erősek a...

Magyar vagy!

Magyaroknak írtam, a Himnuszunk helyett. A csodálatos Himnuszunk megénekelte a múltunkat. A történetünket, a siralmainkat, a szenvedéseinket. Itt az idő,...

Close