Sissi, akinek hatalmas szíve volt

“Maga sokkal szebb … magában sokkal több a szív …. magát muszáj szeretni” – a filmből idézem…

 

 

Régen is szerettem a filmet, nemrég újranéztem. Romantika, kedvesség – egy pici történelmi hűséggel.

De még több is van benne.

Az első két percet nézd meg, azt a részt, amikor meg kell törni a szokások és a spanyol etikett uralmát – egyébként is ósdik már – és szívünket mutatva kezünket nyújtani egy másik nép felé! Így lehet megnyerni népek szivét. Így nyerték meg a magyarok szívét – és én úgy gondolom, mivel a magyar Aranykori nép, ezért most ez a világ jön. A népek szívét a kedvességgel, szívünket mutatva lehet megnyerni.

Comments

comments

Tags: ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Toruk Makto, most segíííts!

Beszélgettem Toruk Makto lélektársammal, amúgy lazán, de komolyan. Hogyan is lehetne máshogyan, amikor ilyen fontos dologról van szó, mint az...

Ősi nép a Kárpátokban, csillagösvényen

Ősi nép élt itt, a Kárpátokban. Ősi népünk, amely csillagösvényen vezette, és majd vezeti egykoron a világot. Méltósággal, bölcsességgel a...

Close