Rózsa, rózsa

A verset évtizede írtam, és most lett aktuális, amikor a rózsa, a rózsakereszt titkáról beszélünk. Így az a bizonyos féltés, a várás erre vonatkozik. De itt a Rózsa, és titkok tudója lassan felfedi titkait annak, aki kéri.

Előszó a vers írása előtt: ” Már ott állok a kapuban, és onnan ezer és egy út indul újra, mindet bejárom, egy kis bolygót jobbra és balra, keresztbe és hosszába, és ez a kisbolygó az emberi elme. Mert megismerek sok száz, sok ezer elmét, és látni fogom, hogy ez megy. Ez így megy. Mert jó, mert szép. Mert kell.”

 

Rózsa. Titkok tudója.
Rózsa. Még válni kell.

Rózsa. Kinyílt bimbója.
Rózsa. Majd látni kell.

 

 

 

 

 

 

 

Rózsa. Feledve rója.
Rózsa. De lesz még fej,

 

 

 

 

 

Rózsa, tenéked szólna,
Rózsa, Napkelet kel.

 

 

 

 

 

 

 

Féltés. Soká még kérték.
Féltés. Még várni kell.

Mégis. De szép e fétis.
Mégis. Mert látni kell.

 

Comments

comments

Tags: , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ál-arcok a tükörben

Mily furcsa az emlék, amikor nem ugyanazt látjuk, akik mi vagyunk. Nehéz is lehet elfogadni, akik vagyunk. Az élet könnyen...

Magyar vagy!

Magyaroknak írtam, a Himnuszunk helyett. A csodálatos Himnuszunk megénekelte a múltunkat. A történetünket, a siralmainkat, a szenvedéseinket. Itt az idő,...

Close