Pozitív gondolkodás helyett ellenállás mentesség

Van az úgy, hogy nincs annyi pozitív gondolat, mint negatív. Nem felejtjük ugye, hogy a polaritás gondolatai még erősek a világunkban. De nem is kell mindig pozitív gondolkodásra törekednünk, főleg nem kell akarni a pozitivitást.

Valójában az ellenállás bénít. Azt is, aki ellenáll, és ha embernek vagy ember gondolatának áll ellen, akkor azt is. Ha csak a falnak, azt kevésbé.

az ellenállás bénít, akár mi tesszük magunkkal, akár mások velünk

Nem tudom, kinek mi a jó. Ami belőlem jön, ami erősebb mint én vagyok, akkor vagyok akár lassú, akár vad folyó, annak a mások ellenállása csupán domborzati tényező. Amikor én vagyok, ezen belső folyam nélkül, és mások gondolatait visszhangzom, és azzal szemben ellenállás van, akkor tény, hogy otthagyom. De az úgy érzem, akkor nem is az enyém…

Ha értjük egymást, mert egymás lelki társai vagyunk az utunkon, akkor csupán egy-egy kis kavicsot, sódert söprögetünk el egymás útjából az utat söprő ruháinkkal. Én így fogalmazom meg, te máshogy, de belűről lelkeink érzik az ellenállásmentességet. Ha te is érzed, lélektársai vagyunk egymásnak.

‎”Akik először hallgatnak minket azt gondolják, hogy tanításunk lényege a pozitív gondolkodás. Ez igaz is lehet, de alapvető tanításunk nem ez. Az alapvető üzenetünk az ellenállásmentesség; tehát hagyd, hogy növekedj és kiteljesedj; engedd magad azzá az egyre örömtelibb lénnyé válni amivé a kéréseid nyomán lettél! Az ellenállásmentesség tehát a játék lényege, nem az, hogy görcsösen és mohón teletömöd a fejed pozitív gondolatokkal. Viszont az is tény, hogy az ellenállásmentességhez többféle módon is eljuthatsz: lehet ez a jó érzést keltő gondolatok keresése, felidézel vagy megidézel valami jól eső érzést, a meditáció, vagy hogy boldog vagy éppen abban amit csinálsz. Arról pedig, hogy mennyire engeded meg magadnak az ellenállásmentességet, arról az adott pillanatban benned lévő érzéseid fognak visszaigazolást adni. A megkönnyebbülés érzése jelenti a kulcsot!” – Abraham-Hicks

Comments

comments

Tags: ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Vannak-e spirituális betegségek, és ragályosak-e, vagy csupán …

Az írás célja egy sorvezető segítségével árnyalni a történetet, és szeretetet sugározni mindegyik résztvevő felé, inkább csak mosolyogva, mint a...

Ál-arcok a tükörben

Mily furcsa az emlék, amikor nem ugyanazt látjuk, akik mi vagyunk. Nehéz is lehet elfogadni, akik vagyunk. Az élet könnyen...

Close