Nem, nem őrültél meg – Ez az ikerláng élmény!

Fogva tart, mennyekbe repít, kitágítja a tudatot, néha szédülhetünk tőle, egyszerre külső és belső, egyszerre fizikai érzékelés, és lelki egység.

Csak éppen leírni nem lehet. Csak éppen másnak elmagyarázni nem lehet. Csak éppen mások tartanak őrültnek, hogy ezért az élményért mindent és bármit megteszel, ha már megízlelted.

Drog ez? Függőség? Őrület? Egység ez, vagy inkább álom?

Nem őrület, bár nem a hétköznapi élmény.

 

 

Erről az jutott eszembe, hogy egy szexológus még a legelső ülés alkalmával megkérdezte a vele szemben ülő hölgytől, hogy milyen az orgazmus. Lehúnyt szemmel kellett elképzelnie, megmutatnia. Akik még nem élték át, azoknak az arca örömet sugárzott. Akik átélték, azoknak az arca görcse rándult, és minden, de minden érzelem megjelent rafta a pillanat törtrészéig. Így a szexológus rögtön tudta, hogy ki élte már át az orgazmus élményét, és ki nem.

Nos, ha úgy nézzük, az ikerláng élmény egy zártkörű klub. Aki még nem élte át, az nem tudja, a többi ember miről beszél, ha beszélni támad kedve.

Ti írtátok (nekem írt levélből idézek)

” Véletlenül bukkantam az ikerlángság jelenségének leírására kb. 3 éve. Most meg már a csapból is ez folyik, úgyhogy nagyon körültekintően, alaposan és mélységesen megvizsgálva (szívemben) az információkat, érzéseket kutakodom tovább….. Volt, hogy arra jutottam, hogy ez az egész hülyeség, és csak szentimentális játékot űzök saját magammal. Aztán mindig visszajutok arra a pontra, hogy menj, menj, kutass csak tovább. Nagyon örülök a közös munkának. 🙂 Mondhatom úgy is, hogy már évek óta vártam egy olyan fórumot, ahol a felszínre kerül minden e témával kapcsolatban, és nem akadunk meg a “legszuperebb kapcsolat” vagy az önsajnálat körénél, hanem tovább mélyülünk sokunk tapasztalatainak tengerében a tudatos megélés szellemében. … sokak számára megnyugvást jelenthet, ha tudják, nem őrültek meg, ez vagy nagyon hasonló történik másokkal is.”

Köszönöm, hogy megírtad, és örülök neki, ha bárki megosztja tapasztalatait. Név nélkül megosztom az új cikkekben, az oldalon, mindannyiunk segítségére, és örömére.

Ha benne vagy, ha már átélted, tudd kérlek, nem őrültél meg.

A világ többi része ugyan nem tudja, miről beszélsz. Így jobb, ha azoknak beszélsz csak róla, akik már átélték.

Lehet egy vaknak mesélni a színekről?
Lehet-e egy hallássérültnek elmagyarázni a hangok milyenségét és harmóniáját?
Nem, viszont talán el lehet hinteni a magot, vagyis ha majd egyszer átéli aki még nem élte át, akkor majd emlékszik, hallott már róla.

Álljon itt egy videó arról, amikor egy addig siket meghallotta először a hangokat. Egyszerű szavakat… Számára ez egy külön dimenzió volt, mint ahogy külön dimenzió a kapcsolatokban az ikerláng élmény…

(érdekes a történet, de ami hasonlít az ikerláng élményhez, az csak az első másfél perc: hallani először, hallani azt, amit addig sohasem)

 

Az ikerláng élmény olyan, mint amikor egy eltört tányér két része összeillik, és újra összeforr egy pillanatra. Maga az elvesztett és megtalált tökéletesség.

Az ikerláng élmény olyan tiszta, mint amikor egy éppen akkor született gyermek szemébe nézünk.

Az ikerláng élmény olyan egyedi mindenki számára, mint az eltört tányér tört szélének mintázata.

Ezzel együtt valahogy az egység mindenek feletti és mindent kitöltő érzése valahogy összeköt minket.

 

Comments

comments

Tags:

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Gyere velem, sétáljunk az égben

jöjj, táncolj velem jöjj, te ismered egyedül érdemem jöjj, mert a lét ma minket ölre hív és a könny, a...

Ha még nem találkoztál az ikerlángoddal, de már tűnődsz rajta

Meglepett, hogy olyanok is keresik az ikerlángjukat, akik még nem is tapasztaltak meg hasonlót. Először furcsálltam, mert az ikerlángok történetében...

Close