Ön-MAG-odnak higgy!

Világunk ma a hiszékenységről, annak kihasználásról, az álhírekről és a hírcsömörről szól. De szól arról is, hogy egyre több minden kérdőjeleződik meg a régen tanultak, régi hitek, akár az ásatások vagy tudományos felfedezések terén is. Mindennek ott van az ellenkezője, és híres személyiségek állnak ki mellette.

De hit lett az evési és alvási szokásokból, az egészségmegőrzés módjaiból is. Hit lett abból, hogy a jégkorszak köszönt-e be, vagy az üvegházhatás melegít? Mi a Chemtrail, és ki akarnak-e minket irtani?

Szerteágazó tudásom és tapasztalataim vannak e témákba, mégsem tudom elmém segítségével eldönteni és megindokolni, hiába értem a kémiáját, fizikáját, angol szakszövegezését. Nem tudom azt mondani, hogy valamiben higgj nekem, sőt azt sem, hogy ennek vagy annak a cikknek, embernek hidd el.

Ha más igazságában hiszel, mikor éled végre a saját életedet?

Egyet tudok, és ezt szívesen megosztom:

 

 

MAGADNAK HIGGY, sőt, MAG-OD-NAK higgy!

 

  1. Én magam ezt úgy használom, hogy rápillantok, beleolvasok, belehallgatok a hírbe. Megérzem először azt, hogy van-e dolgom vele. Nem ítélet ez, nincs jó és rossz, de van amivel nincs dolgom. Egyes cikkeket kimondottan hamisnak érzek, közel sem megyek hozzá vagy akár ilyen médiákat is hanyagolok.
  2. Ha érzésem szerint továbblépek, megnézem, elolvasom, meghallgatom. Megérzem magamban, hogy van-e benne ferdítés, elhallgatás, nem teljes-ség. Megint magamban érzem meg, ugyanis ha mindenhol EGYséget érzek, akkor jó nekem, ha KÉTséget érzek, akkor vagy kiegészítem magamban, vagy hagyom megintcsak a szélre sodródni. Úgyis elém kerül, ha mégis volt vele dolgom.
  3. Lehetne akár mindent csak magunkból kibányászni. Ez a meditálás, a saját magunknak való közvetítés. De lássuk be, társas lények vagyunk, és sokszor kell a tükör is, a másik ember, vagy olvasnivaló, vagy előadó tükre.

 

Mindezek mellett – ha ajánlhatok, csak azért teszem, mert én azért merültem anyagba, hogy a másik oldalról építsem az utat. A szellemiség felől, az ötödik dimenzió felől, ahogy tetszik. Számomra ez igazi kihívás, nehéz belemerülnöm ezekbe, mégis megtettem, mert ez az én feladatom.

Én így teszek az anyagba sűrűsödött térben:

Magamnak hiszek. Nem újságnak, nem tévének, nem tanárnak, nem szomszédnak. Csak tájékozódok és tanulok tőlük, de magamon átengedve magamnak hiszek.

Minden nap felkelés előtt, zuhany alatt, kád vízbe mártózva, esti rituálék után magamba nézek, és megkeresem a középpontomat. Az a középpontom, ahol, amihez kapcsolódva erősnek, nyugodtnak, felelősségteljesnek, szeretetteljesnek érzem magam.

Most, csakis most megkérdezem magamtól, magomtól a következőket bármely tudással és szituációval kapcsolatban.

 

  • tudok-e felelősséggel lenni ebben a pillanatban, és döntést hozni XY dologban?
  • van-e lehetőségem, hogy megelőzzek valamit?
  • vonz-e valami, például hogy máshogyan éljek, más szokást vegyek fel?
  • hogyan tegyek, hogy nekem, szeretteimnek jó legyen, újra, még mindig?
  • ha véleményemet kimondom (elképzelem a kimondását) ez jó vagy rossz érzést okoz a gyomromban?
  • van-e közvetlen környezetemen is túlmutató teendőm szomszédaim, falum-városom, nemzetem, a világ felé ebben a kérdésben?

Ha ezt teszed, nap és nap, előbb szabad akaratodat ismered meg, később egyre inkább a valódi, belső akaratod, fényes lelked fog kiterjedni külső szabadságodon.

Nekem sokszor a megosztás, az elmondás, a figyelemfelhívás a teendőm, a felvállalt feladatom. Neked más. Mivel életeinket a magunk és mások iránti felelősségvállalásra fűzzük fel, neked más lehet a kötelességed, így más dolgok lesznek fontosak, mást emelsz ki ugyanazon hírekből. De ez nem széthúzás, ez az EGYSÉG megnyilvánulása tudatos létezők és teremtők között!

Ne a hitekről vitatkozva húzzunk szét! A híreket, információkat vessük el, vagy fogadjuk be saját magunk döntése szerint, és felelősség vállalásunk alapján tegyünk. Tegyünk együtt! Tegyünk MAGunkért, MAG népünkért, és egységünkért. Keljünk át együtt az AranyKapun!

 

Aranyfény-lelkű testvérem, higgy magadnak, terjedj ki lelkedből indulva, és tegyél MAG-od módján az egységért, add tovább, kapjál még többet, és légy része az Aranykori Bőségnek!

Aranykori fénnyel: Kosh Kinga

 

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

LélekFilm: Kárpáthy Zoltán

Jókai Mór két kötetes regényéből készült a két film - ebben a Magyar Nábob fia, Zoltán már 18 éves, koravén...

Gondolat, mely megvalósul egy pillanat alatt

Tíz éve már, hogy ez irányít létemben: tudom, hogy a gondolat teremtő erő. Tudd te is. Egy teremtő napon még...

Close