Mit mondj az ikerlángodnak?

De jó kérdés! Mit is mondj az ikerlángodnak, ha találkoztok?

Egyértelmű, hogy fogsz valamit mondani az ikerlángodnak. Kivéve, ha mégsem.

El tudod képzelni, hogy szavak nélkül is fogtok beszélni? Egymást megérteni? Egymás szemébe merülve lebegni? Érezni az egységet, a teljességet, a figyelmet, érezni a másik lényét? Hiszen az ikerlángodról van szó, aki oly módon egészít ki, hogy könnyűnek, egészen súlytalannak érzed magad!

Biztosan megpróbálsz beszélni az ikerlángoddal. És azt fogod tapasztalni, hogy a szavak megcsalnak, a szavak súlytalanok lesznek, nem közvetítenek kettőtök között. Félszavakból jobban megértitek egymást, mint a körmondatokból.

Sokkal inkább az érzéseidre támaszkodsz, mint a szavakra, a hallottakra, a kimondottakra. Az ikerláng tapasztalás már csak ilyen.

Lesz egy idő, amikor a szavak mégis fontosak lesznek. Feladatotok lesz, hiszen az ikerláng kapcsolatok egy-egy feladat, még inkább a hivatásotok köré szerveződnek, amit ketten, csak ketten tudtok megoldani. Ekkor a szavak belül születnek, és kifelé irányulnak. Annál fontosabbak, minél inkább hatni akartok az emberekre, eljutni szívükig, megmutatni saját valóságotokat. Saját ikerláng valótokat, amikben nem kellenek a szavak, de amiből születnek szavak azért, hogy kiáramoljanak belőletek, és elérjenek a többiekig.

Mindig ugyanoda jutok el, az ikerlángok kapcsolata a változásért, változás segítéséért jön létre. Kettőtök között feszül a lét, ami maga a gyönyörű élet. Körbevesznek lélektársak, kapcsolódsz duálpárokkal, csoportokkal, régebbi ismerőseiddel, barátokkal. Segítetek más ikerláng párokat. De az egység mindig az ikerláng egységgel kezdődik.

Még nem szóltam a hitről, arról, hogy mennyire bízol meg az ikerlángodban. Pontosan annyira, mint magadban. Ha hiszel magadnak, akkor nem kell bizonyítanod szavakkal magad felé semmilyen tettedet. Ugyanígy nem kell bizonyítanod szavakkal az ikerlángod felé semmilyen érzésedet.

A szavak az ikerlángok között a hála szavai. Akár kimondva, akár kimondatlanul.

Kívánok csodaszép lángolást – az ikerlángos cikkem az ikerláng kapcsolat szavakbani kifejeződéséről eredetileg angolul íródott, nem pont ugyanolyan szavakkal, de hasonló érzéssel.

 

Comments

comments

Tags: , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ikerlángok az Aranykorban

Az ikerlángok olyan emberpárok, akik hivatásuk kiteljesítésére, szerelmük teljességre  hozására, Földi életük, inkarnációjuk teljes, tudatos megélésére szövetkeztek. Itt, az időben,...

Close