Mécses est elsején este

Ezt a felhívást Kozsdi Tamás által szerkesztett oldalon találtam, és jónak tartom.

Ma este, 2013 november 1-én, pénteken 20-22 óráig tart a “Mécses est”, egy harmóniát hozó esemény, amit mi, résztvevők hozunk létre.

Három szinten lehet csatlakozni, a lényeg, hogy légy harmóniában, és ezt sugározd ki magadon kívülre.

 

  1. gyújts egy gyertyát, mécsest
  2. Gyújts egy mécsest, és hallgass szép zenét, amitől jól érzed magad. Lehet meditálni, de nem cél.
  3. Gyújts mécsest, érezd jól magad, és forgasd bele az érzést valami művészeti tevékenységbe, vagyis írj, rajzolj, vagy bármi más alkotó munkát végezz.

Ennyi, és ez szerintem csodálatos, ezért én mindenképpen megteszem.

Ez az eredeti szöveg és itt a link:

http://www.merites2.eoldal.hu/

PÉNTEK MINDENSZENTEK!

Üdv Mindenkinek! Kitaláltam a következő lehetőséget. A héten holdnélküli sötét napok jönnek, hiszen vasárnap lesz újhold amit megelőz 3 sötét nap. Ezek a napok mindig lelki egyensúlyvesztéssel járnak (Nap-Hold egyensúly bennünk) és ilyenkor fokozottabb a káosz az utakon, a családban és bennünk is.

Most ebben a 3 sötét napban ráadásul egy igen markáns nap a Mindenszentek napja is eljön. Boronáljuk össze a kettőt és rendezzük meg az első mécses estet. Most pénteken 20-22 óra között. Közösségünk egyik lelkész tagjával megvitatva három becsatlakozási lehetőséget javasolnék attól függően mennyi kedved van részt venni. Azt szeretném kérni akik ráérnek, hogy most pénteken Mindenszentek napján, egyben a sötétségbe GYÚJTSUNK egy mécsest este 20.00 órakor (magyar idő).

 

A mécses két órát tuti ég, de az eseményt csak 22.00-ig kérem, így adva egy ésszerű és kezelhető keretet az eseménynek. Akárhány ember is gyújt mécsest ekkor mindenképpen segít maga körül nagyobb egyensúlyt tartani ami a környezetére biztosan kihat. Ez lenne az első és alapvető csatlakozási “szint” ami szerintem vállalható, nem kell mellette ülni, nem kell imádkozni, csak simán ég egy mécses velünk, mellettünk, mi benne, s ő bennünk.

A második szint az annyival spékelné meg ezt a közös eseményt, hogy hallgass közben zenét, de olyat ami téged emel, amit te szeretsz, ami elnyugtat, ami segíti a belső képeket, a lelkedet. Ez már felér egy éber meditációval. Ez sem ima, ehhez sem kell ott ülni, de mégis összetettebb hatással lesz a résztvevőkre. A cél az hogy minél többen legyenek harmóniában és egyensúlyban ezen a fénytelen napon, amihez RENGETEG szent (MINDEN SZENT) ereje csatlakozni tud. –

A harmadik szintü csatlakozás már csak az igazán kedvet érzőknek szól, hiszen azt kellene tenned, hogy a mécsesek és a zene mellé alkoss valamit! Ha írni van kedved írj (naplót, levelet, verset), ha festesz, fess, ha rajzolsz, rajzolj, ha mást mást, de alkoss a Te örömödre, ebben a két órában. Ha írnál akkor engedd hogy hasson rád a pillanat – végülis így jó alkotni – mert lehet a lelked e napon – ebben a közös lelki békében – olyat is megsúg amit csak ilyen csendesebb órán hallasz meg. Legyen a most péntek este 20-22 között egy est, az első mécses est az MM szervezésében.

A részvétel önkéntes és a cél, hogy jól érezd magad. Döntsd el hogy milyen szintig, mélységig tudsz részt venni, de egy mécsest szerintem tudsz majd gyújtani. Ha 500 mécses égne ekkor este az csodálatos lenne… és nem csak neked egyedül… (egy lélek egy láng).

Comments

comments

Tags: , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Utána ugibugi – Alkoss, teremts, szeress

Figyelem, ezen a csodálatos, tízmmilliószoros napon ezek a gondolatok a nyugalom megzavarása után a mélységes mély öröm megtartására szolgálnak. Először...

Magyarság emelkedése

Szabó Andrea Krisztina írta ezt a Magyarság emelkedése FaceBook oldalon, link lentebb. "ide felteszem a heti imákat..... természetesen saját szavaiddal,...

Close