Magyarság emelkedése

Szabó Andrea Krisztina írta ezt a Magyarság emelkedése FaceBook oldalon, link lentebb. “ide felteszem a heti imákat….. természetesen saját szavaiddal, lelked vágyával is fohászkodhatunk :)”

 

Én pedig annyit teszek hozzá, hogy szép-szép dolog és jó is, ha pontosan akkor le tudsz ülni és magadba mélyedni, de ha máskor teszed, akkor is rá tudsz hangolódni ezen fénycsatornákra, hulllámhosszakra, érzetekre.

Csodaszép napunk van!

 

Május 19. Pünkösd vasárnap 8h ima –

Megnyitom magamat az Égi Testvériségnek. Megnyitom testemet és lelkemet a Felemelkedésnek. Megnyitom lényemet az Égnek, engedem a gyógyító erőket munkálkodjanak bennem és általam.A Fényt és a Szeretetet választom, létezésemet a fény áldása vezeti, befogadom a Sors kódjaimat, kérem a Teremtő Atyát és Mennybéli Anyát, lehajolva hozzám, emeljenek most fel önmaguk Fényébe. Megengedem, hogy áldás legyek önmagam, családom és hazám, az emberiség számára.

Elhiszem, hogy áldás vagyok és ebben a tudatban járom a Felemelkedés útját.

 

május 20. Pünkösd hétfő 18h ima –

Fény Testvérek, Mag Népét őrző, segítő lényeit hívom most, a Szent Lélekkel

tekintsenek most rám, földi létezésemre. Minden múltbéli fájó emléket, embersorsom sötét foltjait világítsa meg a Kegyelem Fénye, valamennyi földi életem és Lélekrészem Fénnyel átitatódva gyógyuljon a Szent Lélek által, a Teremtő Fény által. A bennem élő Isteni minőség kinyílásának nyílok most meg, és kérem az Igazak Népét,

a Fénnyel szerződésben állókat segítsék, vigyázzák utamat, családomat, népemet,

a Mag Népét bárhol is van e világban.

 

május 21. hajnal 16h 20-21h

Kérem a Mennyország őreit, a Fény közvetítőit, a Gyógyító, Segítő lényeket,

bontsanak le rólam minden tagadást, tévutat, minden olyan emléket ahol nem tudtam felvállalni küldetésemet, ahol megtagadtam önmagam fényét. Elengedem a múltamat, hogy a legszebb kiteljesedésben véghezvigyem küldetésemet. Bízom az Isteni Igazságban, hiszem, és használom a Teremtő Erőmet életem és

a környezetem jobbá tételében. Áldás vagyok, áldás leszek, én vagyok a béke.

 

május 22. 9h

Feltekintek a Csillagok nemzetségére, az Univerzum lényeivel összekapcsolódva

érzem az EgySÉget. Összekapcsolódva a csillagokkal, meghívom magamba minden

olyan lényt, aki a Felemelkedés Isteni Termét választotta. Én vagyok a Forrás, mely

árasztja a fényt, én vagyok a Szeretet, mely gyógyító és felemel. Vállalom küldetésemet.Valamennyi Fényes Angyalt hívok most, segítse az átalakulásomat, küldetésemet, hogyáldás lehessek nemzetem számára. Földi útjukon megszólítom Nimród népét, vállaljuk Sorsunkat!

 

május 23. hajnal

Az Univerzum fénnyel szerződésben álló lényeihez szólva, kérem Felsőbb Énemet, gyógyítsa a szívemben a múlt fájó képeit, befogadom a végtelen szeretet lángját, a Krisztusi fénymagot. Kérem az Isteni Igazság kardját vágjon el, minden köteléket, mely visszatarthat a kiteljesedéstől.A szívemben őrzöm a lángot, mely feladataim útját világítja, hogy beteljesíthessem küldetésemet.

Ebben a felemelő állapotomban, tiszta szándékkal kérem a képességeim, tehetségem kinyílását, hogy használni tudjam sorsom beteljesítésekor. Kérem a Mag Népének varázslatos erejét, hogy tiszta szándékkal, a Fény beteljesítése céljából használhassam.

 

május 24. hajnal és egész nap

Emberként jártam az utamat, melyben a kísértést hozott az árnyékok világa.

Most már tudatosan, világosan követem és tudom, hová és kihez tartok és tartozom.

Én vagyok a fény küldötte, a fény harcosa, a fényt vivő, ezért a szabad akaratom,

Lelkem Fényének tudatában, most kérem az Isteni Igazság kardját,

a Fénnyel szerződésben álló segítőimet, az Univerzum lényeit bontsanak le rólam,

vágjanak el minden olyan köteléket, energia szálat, mely visszatarthat a boldog kiteljesedéstől. Váljék fénnyé minden régi emlék, létezésem minden szintjén égjen el ami alacsonyabb az Isteni küldetésemnél. Minden olyan elem, mely csak fél, minden ami sötét, oldódjék a Fény által.Kérem a Fénnyel szerződésben álló segítőimet Lelkem fénnyel átitatott részei, fény beavatásait hozzám kapcsolva hagy legyek most áldás és a beteljesülés. Vállalom küldetésemet, a fényt választom!

 

május 25. 6-7h

Áldott Nimród népe itt a földi világunkban. Áldott a Mag Nemzete, mely fényt hoz a Kárpát medencében. Ébredünk, és vállaljuk küldetésünket. A Mag népe egységként, együttesen, egymásért vállalja Sorskódjainak kinyitását, hogy küldetését

az Univerzum, a Legfőbb Igazság szerint beteljesíthesse. Nagy korszak zárul le most én bennem, a hátam mögött hagyva a múltamat, új utakat a Fény által felszentelt utat választva engedem vezetni magamat. Hiszem az Isteni Terv beteljesítésének erejében, hiszem az Isteni Törvény szeretet erejében. Hiszem, hogy a Fény vezeti utamat. Küldetésemet felvállalva boldogan kiteljesedem.

Ősi magyar ima

“Boldog Istenasszony Anyánk,

nézz le ránk a magas Egekből,

Áraszd ránk mosolyod,

a Te fénylő Napszemedből!

 

Nemzetek Istenasszonya,

add nekünk e földet!

Magyarok Istenasszonya,

tarts meg itt bennünket!

 

Évezredeken át áld meg életünket,

viharokban és vészben oltalmazz meg minket!

Adj szívünkbe békét, derűs boldogságot,

ne érezzük soha a hontalanságot!

 

Duna, Tisza partján magyar szóval áldjunk,

ez legyen örökre a mi Szent Országunk!

Legyen minden magyar a Te Fény-Gyermeked,

pihentesd meg rajtunk áldott tekinteted!

Ámen”

 

Szabó Andrea Krisztina

lélekemelő

www.magyarsagfelemelkedese.shp.hu

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Fényes ima

Megkérdeztek, hogyan imádkozom? Hogyan meditálok? Hogyan kapcsolódok? Mindenkinek van erre egyéni módszere, most leírtam, mit teszek, ha fénnyel imádkozom, fénybe burkolózom meditációmban....

Van egy ima, magar ima

2013 május 18 szombat este 18 óra, 2013 május 19 Pünkösd vasárnap reggel 8 óra, 2013 május 20,  Pünkösd hétfő...

Close