Mágikus Magar: feloldás, megoldás

A magyar nyelv mágikus nyelv. Ha hisszük, az jó, ha nem hisszük, nem nekünk varázsol, ha tudjuk, akkor mi varázsolnunk vele.

Ha problémánk van, megoldást keresünk.

De mi is az oldás, feloldás, megoldás? Az oldás művelede a kötésnek az ellentéte, oldás-kötés van párban.

Az oldás-oldódás pedig olyan, mint a cukor feloldódása a vízben. A sókristály feloldódása is hasonló.  (A képen sem egyik, sem másik, csak dekoráció). De érdekes, ugye, ahogy a kristályból oldat lesz, és aztán a megoldás újra kikristályosodik elménkben? De az majd egy másik történet.

Az oldás eloszlatás is, másrészt viszont két külön dologból valami egy és önazonos lesz. Tehát nem csak azt jelenti, hogy a problémát eltávolítom magamtól, hanem én és az egykori probléma együtt létrehozunk valami újat, közöset, ami több mint külön-külön volt a kettő.

A megoldás tehát a probléma magunkhoz öleléséből, vagy saját magunknak az egész problémás helyzet köré való kiterjesztéséből indul ki.

 

 

 

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Arany nyelv tan: más szemmel nézel a világra

Más szemmel nézem a dolgokat. Ezután más szemmel nézem. A belső szememmel? Belső tudással? A múltkor azt írtam, hogyha nem...

Close