MAGarok! Férfiak és asszonyok! Indítsuk a tudati hálót!

Te kedves, te lelkes, te csodálatos MAG lény, aki itt élsz MagyarHonban, vagy beszélsz magyarul, vagy csak bármi okból közösséget érzel a magyarokkal, mágusokkal, magyar nyelv kifejezőkészségével!

Nehéz ez a lég, nehéz itt élni, de mégis megtetted, mégis itt vagy, mégis magyarul beszélsz, mégis magyarokkal tartod fenn a kapcsolatot, olvasol magyarokról, és közösséget érzel magyar értékekkel. Köszönöm ezt neked, testvérem, köszönöm saját lelked nevében, a nagy közös MAGyar tudat nevében.

Nehéz ehhez a tudathoz kapcsolódni, mert még mindig itt élünk a Vaskor maradványai között, és a MAG népe, a magyarok aranykori  nép, aranykori értékekkel. Beleérző képességgel, egységtudattal, lelkes munkavégzéssel. A Vaskor céltudatos nyomorba döntése közepette beleérző képességünk el van telítve, alig tudunk lélegezni. Az egységtudat emelő ereje alig működik, hisz folyamatosan a széthúzást érzékeljük. A lelkes munkavégzéstől többnyire el vagyunk vágva, hisz lelkesedésünket nem értékelik, nem adnak érte értéket, így kínban keservben munkavégzésképpen robotolunk.

De ez megváltozott, bár még sok fizikai jele nincsen.

Ez megváltozott belül, mélyen, és most kezd tudatosodni.

Most kezdjük érezni, hogy könnyebb levegőt venni, bár máshogyan hat ránk.

Könnyebb lelkesnek lenni, bár még nem látjuk az aratást.

Könnyebb egységet létrehozni magunkban és másokkal együtt, bár még csak rövidebb időkre.

Testvérei, lélektársai vagyunk egymásnak, így könnyebb egymásra találnunk!

 

 

Most szólok hozzád, hozzátok, fel ne add! Lelked már itt van, egészen közel hozzád, lelkes pillanataidban egészen a kezedben van, bármit is teszel, egy sütemény készítése, a gyermek simogatása együttjátszás közben, vagy éppen egy terv vázlatának készítése.

Kedves test-vér-em!

Egyetlen nyelv van, melyben az én testem, én vérem egy szóban van benne! Testvérek vagyunk, hisz egy a nyelvünk, egy nyelvet szívtunk magunkba az anyatejjel, egy vidéken élünk, és egy gondolat lelkesít!

A tudati háló MAG-ja, a lelke itt születik meg, népünk tagjai között!

Közte vagy, részét képezed! A tudati háló él, mert lelkes közösségek már megalapozták pici vagy kisebb-nagyobb részeit. Eggyé válunk önmagunkkal, kiterjesztett tudatunkkal!

 

Ez a tudati háló!

Kedves Testvérem, tegyél érte, úgy, ahogy te azt jónak gondolod.

Ehhez én ezen a felhíváson túl három írásomat adom, továbbküldésre, megosztásra, like-olásra, alapként tovább építésre:

Az egyik a MAGYAR VAGY vers, ami arról szól, hogy kiterjedünk a tudatban és térben, valamint a „szívéből magyar” írásom.

A másik a MAGADNAK vagy úgyis mondhatnám, MAG-odnak higgy felhívás, csak arra lelkesedj, ami mélyen belül a lelkedet fényessé teszi.

A harmadik pedig a lelked hangja, annak szinkronizálása, ha te még nem hallanád, ez a szabadság, az aranykor, a bőség maga. Nagy örömömre szolgál, hogy többekben elindítottam már ezt a belső hallást, saját maguk fensőbb énjének megnyilvánulását.

Kedves Testvérem, a tudati háló ezennel elkezdte a sugárzást, a jelzőfények, jelző jeladások kihelyeződtek.

Tedd meg te is, ami a te dolgod a világban. Itt van az idő!

Ha már tenni akarsz, ha már teszel de még egyedül, ha már teszel és csoportod is van, gyere a FénySzövetség csoportjaiba, kapcsolódj hozzánk itt a neten – oldalt a menüsávban találod a hírlevélre feliratkozást!

 

Aranyfény-lelkű testvérem, tegyél MAG-od módján az egységért, add tovább, kapjál még többet, és légy része az Aranykori Bőségnek!

Aranykori fénnyel: Kosh Kinga

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ön-MAG-odnak higgy!

Világunk ma a hiszékenységről, annak kihasználásról, az álhírekről és a hírcsömörről szól. De szól arról is, hogy egyre több minden...

LélekFilm: Kárpáthy Zoltán

Jókai Mór két kötetes regényéből készült a két film - ebben a Magyar Nábob fia, Zoltán már 18 éves, koravén...

Close