LélekErdő – Trueville

Van egy falu. TrueVille. Sokan szeretnének itt lakni, de kevesen tehetik. Mert a belépés feltétele egy szabály, mely könnyűnek látszik, de nagyon nehéz ennek megfelelően élni.

„Önnön valódat mutassad, csak azt, de azt teljesen.

Hagyd kívül az előítéletet, elvárást, szégyent, féltékenységet, bántást, és velük együtt ott marad majd a félelem, bánat, gyötrelem, kín is.”

 

TrueVille lakói névről ismerik egymást. Sokat beszélgetnek, játszanak, vitatkoznak. És időről időre cserélődnek. Megváltoznak az arcok, az alkatok, eltűnnek lakók, majd visszatérnek.

Csak a gyerekek nem változnak. Akik itt, TrueVilleben születnek, azok egész életükben itt maradnak. Zarándokútnak vélik csupán a kinti valóságot, tanuként végigjárják a környező falvakat, városokat,  a Bűnt, a Háborút, a Kegyetlenséget, a Csatát, és be-beugranak mindezek után, közben otthonukba, TrueVille-be.

Nem azért, kedves olvasó, hogy gyógyírt keressenek bajaikra, a látottakra. Csupán azért, hogy így megértve szüleik mély sebeit, azt kezükkel és szívükkel gyógyíthassák.

TrueVille, a név született meg bennem először, így, angolul, majd egy kép, a kép az egységről, ahol van fény, fa, föld, és ég, ahol a lélek otthon van, vagyis itt, ami számomra a Lélek Erdeje.

Kedves Olvasó, eljössz-e velem ide?

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Entea és a lángnyelvek

A királyleány és a fahordó fiú meséje tovább folytatódik... Ha még nem olvastad Entea és a fahordó fiú történetének elejét, kattints...

Entea és a fahordó fiú

Volt egyszer egy királylány. Olyan szép volt, olyan ragyogó, hogy csak a tiszta emberek látták. Csak azok érzékelték a jelenlétét,...

Close