Kozsdi Tamás reloaded – új sorozat

Van amikor eltűnik egy időre, majd újra jön, ír, előad, ír, majd eltűnik. Majd újra jön. Most Kozsdi Tamás újra elindítja a sorozatát, hírlevelét.

Csupán egy hirtelen jött megérzés, hogy írok az elérhetőségéről. Miért? Mert ő is egy megérzés alapján indítja újra.

Kozsdi Tamás két könyvével írta be magát a MagyarHon jelenébe, egyik az Magyar Ősemlékezet és az Arvisura világkép,  másik pedig a Magyar orona Könyve – Európa feltámad. Tette ezt úgy, hogy teljesen más képzettséggel, teljesen más oldalról indult diákként és egyetemistaként – de felnőtt életében (mint sokaknak manapság) megváltozott az érdeklődése, és azt követve több mint egy évtizede kutat, ír, megosztja azokat, vagyis tanít.

Ami viszont jelenkorunkban talán fontosabb, felvállal egyfajta vezető szerepet. Az, hogy ez mekkora vállalás, mit kell

Ami egészen biztos, hogy amit Kozsdi Tamás a blogjaiban, illetve a most újraindított hírlevelében leír, az csak az őbelőle érkezik.  és mit nem szabad őneki tennie, ez a működtetett hírlevelek újból és újból előjövő témája.

Nem vár el ujjongást, egyet értést, és persze nem vár el közreműködést, gondolom, ezt a megosztást sem (de ez meg az én saját döntésem).

Te, mint olvasó, meg én mint olvasó, meghallgatod, elolvasod, feliratkozol, leiratkozol, magadba engeded, döntesz vagy sem… ő nem dönt helyetted, és általában nem is érdekli a vélemény, bár lehet neki a hírlevélre válaszolva írni. Ő mindettől függetlenül teszi azt, amit dolgának érez.

Ezzel a hozzáállásával maximálisan egyet értek. Épp tegnap írtam pont erről is egy cikket, hogy a segítés nem jelenti azt, hogy döntök helyetted.

Amit Kozsdi Tamás ír, mostanában már nem hozzáférhető blogon, csak a hírlevélen keresztül, amit én is kapok, és mivel én nem szoktam semmit sem továbbküldeni, ellenben van kedves blognaplóm, adok belőle egy kis ízelítőt, és a feliratkozási linket. Teszem mindezt azért, mert látom a keresésekből és találatokból, hogy a blogomat Kozsdi Tamás nevére keresve is sokan elérik.

Kozsdi Tamás beharangozza az új, FÉNYÖSVÉNY hírlevelét, ezt a részletet 2014 április 6-án este küldte: “Erdélyben jártam a napokban. Kolozsvárott a ferences templomban (Mátyás király szülőháza mellett van) imádkoztam Szent József oltáránál. Nem tudom miért oda mentem, de ott volt jó. Azt a határozott kérést kaptam “tőle” hogy nyissam vissza ezt a “csatornát” amit én bezártam és adjam neki a Fényösvény műszak nevet. Mindezt a húsvét után indítsam el. ”

Kis meglepetésre – mondom, felgyorsult az idő – érkezett másfél nappal utána egy újabb levél.

Kozsdi Tamás hírlevél 2014 április 8 reggel írta: “Viszont a lélek bölcsebb egésze meg kell gyógyítsa ezen feleket, töredékeket, saját magán belül ki kell egyenlítenie a szembenállást hogy ne következzen be törés, végső esetben szakadás, mert ha a magyar lelkünk szétszakad a világ is szétszakad. Szétszakadt világban nem lehet felnőni, mert mindenkor hiányozni fog belőlünk valami ami pedig a lelkünk fejlődéséhez kell. S ha sok a hiányunk nem leszünk egészek soha.” 

Látszik, hogy elkezdte előbb, mint 15-e.

Számomra ez is egy jel, hogy valami most felerősödött a világban. Így én magam újra körkörösen figyelek, és nagyjából ennyit tudok a fizikailag megtapasztalható dolgok közül mondani. Mégis érzem, hogy fontos ez a mai MagyarHonban.

A Fényösvény hirlevélre feliratkozás itt: http://listamester.com/forms/5955/22072.html

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Magyarság emelkedése

Szabó Andrea Krisztina írta ezt a Magyarság emelkedése FaceBook oldalon, link lentebb. "ide felteszem a heti imákat..... természetesen saját szavaiddal,...

Fényes ima

Megkérdeztek, hogyan imádkozom? Hogyan meditálok? Hogyan kapcsolódok? Mindenkinek van erre egyéni módszere, most leírtam, mit teszek, ha fénnyel imádkozom, fénybe burkolózom meditációmban....

Close