TrueVille, azaz LélekErdő igaz meséi

lelekerdoA LélekErdő, eredeti nevén TrueVille, ahol a lélek megszólal, felfedi magát, hallatja a hangját. De az, hogy ezt elfogadjuk-e, már rajtunk, embereken, elménken, egónkon, szokásainkon, érzelmeinken múlik.

“Ilyen nincs. Nem lehet. Ilyen nem volt, és nem lesz. De egy időtlen időben megtörtént. TrueVille-ben, LélekErdőn.”

Itt kitalált történeteket olvasol, de akár igaz is lehetne…. True-Ville-ben. Ezek a történetetek esetlegesen több szemszögből vannak megírva:

A Mamó 

Mamó tudja. Hogyne tudná. Ő az, aki gyerekkorában templomba járt, majd fiatal korában már úttörő volt, utána párttag, majd kijárta az élet iskoláját, és nyugdíj mellett még vállalkozott is. ő csak tudja, hogy az élet változik, és ráadásul már azt is, hogy ő sem tett mindent jól az életében.

A Kamasz

A  Kamasz tudja. Ő az, aki szabadelvűen volt baba, majd anyai szemöldökhúzásokból tanulta az érzelmi intelligencia vizsgáin való elbukást, polárisan járta végig az óvodát, imádták és utálták, majd be akart illeszkedni az iskolában, mellesleg nem csoda, hogy nem tudott, és végül nemes egyszerűséggel konstatálta kamaszként, hogy imádják nemcsak a lányok, hanem a tanárok, és alapvetően a haverok is. Bár ez utóbbiak ezt elgáncsolással mutatják ki. A Kamasz, az tudja, és mert úgy lett nevelve, ki is fejezi.

A Titkár tudja.

A titkár, aki nem titkárnő, hanem irodafőnök, és jobban tudja mit akar a Főnöke, mint saját maga. Azon egyszerű okból, hogy a Főnök, azaz én, nem tudok a való életről semmit. Azazhogy manapság már kezdem tudni, hogy mi jó nekem, de még mindig túl naív vagyok. Ezért kell a Titkár. Semmi titkárnő. hanem egy fess fiatalember, aki tudja, amit csak ésszel és tapasztalattal tudni lehet.

Anne

És Anne tudja. De többnyire nem mondja, csak bólogat. Igaz, Anne-t nem a tudásért szeretjük. Még pontosabban ez egész egyszerűen fordítva van. Anne az, aki szeret, feltétel nélkül, amúgy igazán. És Anne nagy szeretetében nem akar mindenáron segíteni. „Majd megoldjátok magatok” szokta mondani. Anne ugyanis tündér, vagy angyal, kinek hogy tetszik. Szeret minket, és neki ennyi is elég. Viszont ha megkérdezem valamiről, akkor azért válaszol valamit, és mindig mosolyog hozzá. Többnyire idegesítően nyugodtan.

És végül én.

KoshK, azaz Kosh Kinga.

Én meg a szívemmel tudom, de az agyammal nem hiszem el, hogy ilyenek az emberek. Viszont hiszek benne, hogy vannak megmenthetőek, és én nekik segítek azzal, hogy jól “megaszondom.”

 

Kosh Kingának nincsen múltja, nincs jövője. A jelenben viszont emlékezik ezernyi múltra, ismerősei, barátai és olvasottsága miatt. Mindegyiket úgy adja elő,mint sajátját – így van ez, ha valakinek nincs múltja. De ez nem túl nagy baj, ha egyszer Kinga ezt az Emberek iránti szolgálatból teszi.  Arany fénnyel, aranykori szeretettel.

 

 

Comments

comments

Leave A Reply (1 comment so far)

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!