Fényversek

A Kosh Kinga verseken keresztül a fény árad, ami megvilágítja a jelent, megmelegíti a lelket, reményt ad, vagy csak megértést – de olykor kíméletlenül felfedi a hamisságokat is. Vagyis a vers egótlanul, elvárás és szemérmesség nélkül közli az igaz valót.

Ez a szó mágiája.KKingaLogoS

A verseket ITT találod összeszedve.

Érdekes a személy, aki a vers mögött van? Időnként lehet, de a versnek meg kell állnia önmagában, az a legértékesebb része. Természetesen az “égből kapott gondolatokat” a költő is a saját szemén, agyán, saját gondolatainak és nyelvtudásának szűrőjén engedi át, megfestve azokat egyéniségével. Én, mint költő igyekszem csak azon költeményeimet kirakni, amiknél ez a megfestés nem jön az én saját életemből, saját életem tapasztalataiből. Ha a vers bús, ha örömteli, ha túláradó – az nem én vagyok. Az a vers, és amit rajtam keresztül átadni kívánt a természet, vagy a felsőbb erő, vagy a Jóisten, esetleg Arany Boldogasszony, vagy bárki, nevezzed bárminek – mindenki gondolja bele a sajátját.

Számomra – és ez itt az egyetlen személyes információ – mindennek nincs neve. Van valami, ami rajtam át fénylik. Ennek én utat adok, és elnevezését pedig rábízom a kedves olvasóra!

 

Comments

comments

Leave A Reply (No comments so far)

No comments yet

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!