Karmába zárva

Olyan sok téveszme, sőt egyenesen butaság kering a karmáról. Néhol büntetésnek állítják be, néhol meg egyenesvonalú fejlődést feltételeznek – egyik sem igaz. Próbálják a gyerekgyilkosságokat múltbéli rossz cselekedettel magyarázni, és más képtelenségek.

Az a helyzet, hogy a karmáról sokszor olyanok beszélnek, akik még benne vannak. Ők meg nem látnak rá. A polaritásba mélyedve nagyon nehéz világosan a karma törvényeit.

  1. Na de mi igaz a karmával kapcsolatban?
  2. És a legfontosabb: Mi van a karma után?
  3. És a legérdekesebb kérdés: mi van akkor, amikor karma nélküli és karmával még rendelkező emberkék élnek együtt?

Az alapigazság a karmával kapcsolatban:

A karma segítségével, mint egy sorvezetővel végigmegyünk a megtapasztalni vágyott dolgok során.

A karma törvénye kimondja, hogy addig amíg mindent és annak ellenkezőjét meg nem tapasztaltad, nem mész sehová. Illetve addig ismételed az életeket.

A karma törvénye azt is kimondja, hogy mindenhez kell két vagy több ember, két vagy több erő, hisz egyik ad, másik kap.

Így húzódik át az időn keresztül a karma, és szerveződik ciklusba, vagyis önmagát bezáró körbe, gömbbe, ahogy tetszik, ahogy el tudod képzelni.

Most egy ciklusnak a végén vagyunk, ki kell hogy egyenlítődjön minden, meg is teszi. Aki át akar vinni bármit a következő ciklusra, az voltaképpen újrakezdi a karmaciklust.

Vagyis most minden kiegyenlítődik. Akik még egymással játszani akarják a karmát, tessék, minél hamarabb, minél hatásosabban, de azzal, aki már kiállt a karmajátékból, nem lehet új ciklust kezdeni.

Ha már kiálltál, tessék egyértelműen mutatni, hogy már nem vagy benne, hogy ne válasszanak párnak.

Ipi-apacs én már nem játszom.

 

A karmával sokan ijesztegetnek másokat, ami félig igaz. Egyrészt aki most rosszat tesz, az valamikor megkapja az ellentétjét. Lehet, hogy a jövőben. De lehet, hogy a múltban. Ha már megkapta, akkor mivel lehet elijeszteni? Egyáltalán, akkor ő maga miatt osztogatja a bántásokat? Vagy esetleg csupa jóindulattal azt oszt, amit a másik kér? Ezek szerint még mindig túl sok az áldozat típus, akik eddig jót kaptak, most meg rosszat kell kapniuk?

Ugye mennyi kérdés, ha elmével akarjuk a karmát megérteni?

És ehhez még jönnek a következők: mi van, ha valaki már nem saját egyéni karmájában van, hanem éppen csoportkarmát teljesít? Mi van, ha énrajtam csoporthoz tartozás miatt csattan valami? El tudom magamtól különíteni? Ki tudok lépni?

Egyébként a válasz igen. De ez már csak tudatossággal lehetséges.

 

Ráadásul az AranyKapun csak az kelhet át, akinek már a karma nem visszahúzó tényezőt jelent, vagyis saját karmája már nincsen nyitva.

 

 

Érdekelne egy beszélgetés keretében?

Mik a kérdéseid?

 

Mi van a karma után? – a következőkben erről fogok írni – ha értesülni szeretnél a posztokról, kedves Fénymunkás, iratkozz fel  a hírlevélre oldalt, vagy kattints a Fénycsoportra a FaceBook-on

 

Comments

comments

Tags: ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Szenvedélyes

A szenvedély a lélek hangja. Az igazi hangja. Az igazi, a belső, a valódi mindig szenvedélyes. Nem harsány, nem izzó,...

A média meg ‘monnyon le’, avagy ki hogyan gerjeszti az agressziót

Csodálatos az idő, pedig már két napja esnie kellene. Április is van, meg osztán ezt mondta még pár napja is...

Close