Ikerlángról – ti írtátok – 1 rész

Az Ikerláng téma egy azok közül, amikről időnként írok. Viszont a keresők és a FaceBook-on beidézett cikkek tanulsága szerint sokan olvastok erről – ezért úgy döntöttem, hogy megkérdezem, miről hallanátok szívesen.

Feltettem egy egyszerű, a blogba beépített kérdőívet, ami saját postaládámba repítette gondolataitokat. Ide kattintva (ha még kinn van) elküldheted saját kérdéseidet, gondolataidat az ikerlángoddal kapcsolatban. 

Az első kérdőív-levél már az “ikerlángról most kérdezz”  cikk kirakása után egy órán belül megérkezett – ez a technika, a modern világ egyidejűsége, és ez az, amikor szív beszél szívhez. Köszönöm szépen.  Hálás vagyok a jelenért, hálás vagyok,  hogy megérhettem ezt az időt, amikor erre a Jelenben-Élésre  használjuk a technika vívmányait.

Aztán sorjáztak a többiek a gondolataikkal, kérdéseikkel, és én megilletődve álltam szemben a monitorral. Sok levélben a kötelező tartózkodást mély őszinteség váltotta fel.

Tudjátok, ez is egy jele annak, hogy valaki már benne van abban a mély érzelmi energiájú kapcsolatban, amit összefoglalóan ikerláng kapcsolatnak nevezünk. Lebomlanak rólunk a társadalom elvárásai, amik eddig tartást adtak, viszont amik béklyóba is szorítottak minket.

Köszönöm a megtisztelő bizalmat. Olvasom újra és újra a leveleket

Név nélkül megosztok pár csodaszép sort: 

” csak szeretni lehet / szerencsés vagyok, hogy ő van nekem /nem akarok nélküle lenni / elfogadni (a másikat) teljesen, minden hibájával együtt / egymás felé fordulás / belőlem is a legjobbat hozza ki / a szerelem érzése nagyon erős / valami közös cél, amit együtt tudunk megtenni “

Kiérzitek, hogy gyönyörű? Az ikerláng kapcsolat földöntúli bájával és lelki kapcsaival mindenképpen megkerülhetetlen, de cserébe olyan élményeket, mély érzéseket hoz, amitől egyszerűen azt érzi az ember fia-lánya, hogy ez az igazi élet. A többi mind csak árnyékkép volt eddig.

Téged melyik szó vagy szókapcsolat fogott meg ebben a felsorolásban?

Azt az egy szót vagy szókapcsolatot (vagy ha esetleg nincs felsorolva, írd ide, mi lenne a tiéd) várom tőled.

És dolgozom tovább azon az ikerláng cikken-tanulmányon, amit a kérdezőknek, közreműködőknek, természetesen ingyenesen elküldök.

Köszönöm, hogy vagytok, köszönöm,  hogy megélitek ezt a csodát, és külön hálás vagyok azért, hogy az ikerláng kapcsolat  megéléssel, és megélésének megosztásával is jobb lesz a világunk.

Comments

comments

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ikerlángról – most kérdezd meg

Legtöbben  ikerláng, témában keresve találtok rá az oldalamra, ezért arra gondoltam, hogy készítek egy hosszabb lélegzetű írást ebben a témában,...

Ritka madár

Egy pillanat csupán. Egy végtelen pillanat Ilyen nem sok van egy embernyi élet alatt Veszem a kalapom, de még visszanézek...

Close