Ha még nem találkoztál az ikerlángoddal, de már tűnődsz rajta

Meglepett, hogy olyanok is keresik az ikerlángjukat, akik még nem is tapasztaltak meg hasonlót. Először furcsálltam, mert az ikerlángok történetében általában a meglepetés, a meghökkenés, a belesodródás, egymásra csodálkozás nagyon fontos momentum. Miért keresik akkor emberek már előre az ikerlángjukat?

Természetesen lehet divat is. Lehet az, hogy olyan sokan beszélnek az ikerlángos szerelemről és olyan dicshimnuszokban az a megélt élményről, hogy már a többiek vágynak rá… Meglehet. (Erre el nem indulna a tollam, de van egy cikk a témában mástól, ajánlom, kattints ide  olvasd el)

Én mégis mást feltételezek, és azoknak írok, akik ezen ok miatt tűnődnek egyre többet az ikerlángjukon létezésén: 

Azért is tűnődhetnek emberek az ikerlángjuk létezésén, mert egyszerűen megérzik, hogy valami jönni fog. Valami, ami eddig még nem volt, ami váltást hoz előző életszakaszaikhoz képest.

“Jó lenne megismerni” – írta valamelyikük nekem. Benne van ebben a mondatban az is, hogy hisz, és az is, hogy nem tudja, miben hisz.

Nick Vujcic jut eszembe, aki pontosan tudta, hogy lesz egy lány, aki az asszonya lesz. Tudta, hogy gyönyörű lesz. Tudta. Sok évig tudta, mire megjelent a lány, és akkor Nick olyan de olyan szerelmes lett egy pillanat alatt, egyszerűen nem tudott másra gondolni, csak hogy maga mellett tudja őt, egyszerre nyugodt és izgatott, ami soha előtte nem volt még.

Hozzá kell tennem, hogy Nick azonos a kéz és láb nélküli utazó motivációs előadóval…

Ő egyszerűen már tudta. És vannak, akik még csak tűnődnek. Mit tegyek?

Nekik írtam ezt a pár sort a hosszabb cikkemből másolom most ki (a tanulmányt azoknak írtam, és küldtem el, akik kérdeztek tőlem, itt és itt, leírva lehetőleg hosszabban, mélyebben, őszintén amit éreznek.) :

Mit tegyek addig is?

Csak tedd, amit tenned kell. Az ikerlángod ugyanazt fogja tenni, és találkoztok. Az általam látott és olvasott történetekben mindig előbb kezdte az általam ismert fél az önmagán dolgozást, és ezzel a saját célja felé fordulást az ikerláng egyik fele.

Indulj a közösnek vélt feladatod mentén.

Nade mit kell tenned? Mi lehet a célod az életben?

Segít, ha felteszed magadnak az alábbi kérdéseket, erre kellhet egy órácska, és segít a meditáció is. Vagy segíthet egy segítő- kérdező-hallgató társ.

  • ki vagyok én, ha nincs körülöttem a családom, a múltam, a házam, a munkahelyem?
  • mitől vagyok boldog? mit tennék legszívesebben? mit tettem gyerekként legszívesebben, ha tehettem?
  • mi az, amitől sírok, olyannyira gyönyörű érzés? kinek mit mondtam, mit tettem éppen előtte?
  • mi a hivatásom? mi az, ami a legfontosabb számomra az életben? mi az, aminek a megalkotása, megteremtése nélkül nem hagyhatom itt ezt a földi életet?
  • mi az, amitől teljesnek érzem magam

Az általam látott pároknál amikor a  tudatosodás folyamata elkezdődött az egyikükben,  nagyjából egy-két éven belül érkezett hozzá az ikerlángja. Valószínű kell valamennyi idő saját magunk befordításához, bár az idő gyorsul, mégiscsak időben élünk. Lehet, hogy már nem kellenek évek sem.

Így ha még nincs itt az ikerlángod, de már érzel valami vonzódást a témához, netán megérzel előre dolgokat, meghív valamilyen tevékenység vagy helyzet, ha például nem tudod, miért is kell hirtelen valami új nyelvet tanulni, vagy egy új bőröndöt venni, és még sorolhatnám – figyelj magadra, és tedd, amit érzel.

Indulj az úton.

 

Comments

comments

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Mit tegyek? Segítesz?

Sokan írnak, sokan kérdezik, hogy mit tegyenek, tudok-e segíteni, vagy konkrétan kérnek, hogy segítsek. Előrebocsátom, hogy nagyon fontos segíteni, ezért...

Felébredt lelkek ikerlángjai

Na ilyenből van kevés. Felébredt, azaz mondhatni megvilágosult, tudatosult emberekből. Ezt elismerem. Mégis elmondok két esetet, ami közelíti ezt az...

Close