Jaj, ikerlángom a harmadik

Tegnapi napom két ikerláng sztorival telt. Egy-egy gondolatot idézek csak be belőlük, hogy megérezhesd a lélek-energiájukat.

1. vele és mellette  érzem azt hogy élek!!! Élek???? Éltem? Élhetek még?

2. egy reggel talákoztunk, és aznap estére már tudtuk, hogy Ő az, akit kerestünk egész életünkben – Egycsapásra minden megváltozott körülöttünk …

És aztán jöttek, jönnek a DE-k.

Mit lehet tenni?

Egyik is házasságban, másik is, vagy az egyik nem, de a másik igen.

Esetleg nem házasságban, de most dobjon el mindent, élettársi kapcsolatot, közös múltat, jelent, jövőt, anyagiakat?

És mi van a gyerekekkel? Sérülnek?

Mi van velem? (értem itt azt, aki előadja ezt, vagyis akinek ez a helyzet problémát jelent) – lehetek önző, vagy egyyáltalán, mit tegyek?

Mi lesz azzal az emberrel, a házastárssal, vagy élettárssal, aki ott marad, és akit szeretek?

Mi lesz velem a másik kapcsolatban, hűséges lesz-e?  (ez már sérült itt, az előző kapcsolatban, pont a kérdező által, ezért okoz igen nagy gondot általában, és fel kell tenni:) Hűséges leszek-e én?

Lehet-e és szabad-e az ÉLETET választani?

Mit választok azzal, hogy a maradás mellett, az ikerláng kapcsolat ellen döntök?

 

Ikerláng definíció

Spirituálisan a lelkünk másik fele, aki csodálatosan kiegészít. Fizikálisan az ikerlángunk az az ember, társ, akivel félszavakból vagy akár szavak nélkül is megértjük egymást, tiszteljük, szeretjük, vele érezzük leginkább az életetet kiteljesedettnek. Spirituális szemszögből az az ikerlángunk, akivel hasonló feladatot, vagy egy feladat két oldalát egyszerre végezzük el, legyen az szintugrás, valami időszerű feladat a mostban, akár tanítás, vezetés, paradigma változtatás. Az ikerláng kapcsolat karmán túli ugyan, de karmikus abban az értelemben, hogy nem kikerülhető. Az ikerlángunkkal töltött idő mintegy bónusz nemcsak az életünkben, hanem az életfolyamunkban. Maga a teljesség itt a földön, itt Gaia ölén – vagyis az ikerláng kapcsolat lehozza a teljességet a fenti világokból. A Fénycsoportban, a Fény földelésében is hatalmas a szerepe.

 

Első pont: VÁLASZD AZ ÉLETET

Na ezzel még nem mondtam sokat, de mégis mindent elmondtam. Nem élet az a vegetálás, amit kétségek közt, kínlódva, és nem igazi énünket mutatva, igazi feladatunkat végezve teszünk. Mégis rengetegen teszik, parkolópályáznak feleslegesen éveken át.

De pont az ikerlángunkkal kell az életet választani? Ez a kérdés nem lenne az, ha már magunk miatt is választanánk, de sokaknak egy szerelem hozza el az el nem napolható döntési helyzetet. Viszont akkor tudni kell az ikerláng kapcsolat 3 fajtáját. Szellemi, lélekszintű, és fizikai, valamint ezek kombinációi.

A vonzódás fizikai formájára meg kell adni a lehetőséget így, úgy, vagy amúgy. Fontos, hogy együtt legyetek valahogyan.

 

Második pont: HASZNÁLD A SZABAD AKARATODAT

 

Sokszor már az 1-2 óra csendes együtt meditálás is megadja a teljességet, feltölt. Inkább lelki és szellemi együttlét.

Közös cél érdekében együtt tenni valamit igazán felemelő érzés, ráadásul hatékony és maga a csoda. Itt már fizikai együtt alkotásról is szó van.

(Eddig még szó nem volt szexualitásról, mert az nem feltétel, viszont még teljesebbé teszi az élményt. )

Egy Fénymunkás egyik írásában csodálatosan kerek történetet adott át, melyben először álom jelentkezett az ikerlángról, majd megjelent fizikai valójában, ő a szexualitás ellen döntött szabad akaratánál fogva, így következő álmában megjelent, hogy ez a testi szintű elnyomás milyen testi tünetet fog produkálni, így meg tudta keresni a lelki és a fizikai ellenszerét. Megoldotta, elégedett volt. Feladat megvolt, és az is látszik, hogy hol lehet szabad akaratunk, és ha van ára, mi az ára.

 

Társként együtt élni – ha már mindkét fél befejezte karmaköreit – a legcsodálatosabb érzés.

 

A DE-k hatása

 

Bármely szintet megtagadjuk a testi-lelki-szellemi közül, azt kivesszük a teljességből.

Ha a szellemi tagadjuk meg, borul az ikerláng kapcsolat, hiszen pont a szellemi szint hozta létre.

A csak távkapcsolat hiányolja a testiséget, viszont nem kell a fizikai kapcsolatot szexualitásként értelmezni, sokaknak az internet, a videótelefon, a hang is megadja a fizikaiságot.

Ha a lelki szintekkel nem foglalkozunk, akkor sok lelki gondunk lehet az elnyomott érzésekből. Na ezek a fenti rengeteg DE-k megnyilvánulási formái.

 

Innentől aztán igencsak sok megoldása lehet a háromszögnek, ugye?

 

Megannyi kérdés.

Amit tudni kell és illik, az pár sarokpont, és utána azon a téren belül már mindenkinek magának kell kialakítani a saját preferenciáit.

Ami bizonyos (ha nem igaz, akkor nem is ikerláng)

 1. az ikerláng hatalmas és mindent átalakító hatással van ránk
 2. az ikerlángi energia magával visz, a szerelmet használja eszközként, és a kiteljesedést adja, mint motivációt
 3. valamiért születik ez, vagy legalábbis el lehet érni valamit ezzel az energiával – ezért érezzük azt, hogy ez maga az ÉLET
 4. nem lehet neki ellenállni, aki megpróbálja, saját magát, a másikat és még több mindenkit is támad egyetlen DE-vel is akár.
 5. mindenkinek van lehetősége ilyen kapcsolatra, de nem mindenki ismeri fel

Ami általában igaz a családi kapcsolatokra

 1. a gyerekek, gyereklelkek megérzik a DE-ket, a tisztátalan érzéseket. Viszont a tiszta és szép érzéseknek örülnek, mert az őket is emeli
 2. a társak megérzik az eltitkolást
 3. mindenkinek, beleértve az ikerlángokat, és a házas vagy élettársakat, sőt a gyerekeiket is,  van olyan sérülésük, ami nehezíti a tiszta beszélgetést
 4. a társadalom egybemossa az egyéjszakás megcsalást, a szeretői viszonyt és a mindent elsöprő szerelmet, ne várjon senki sem elnézést vagy bátorítást szomszédtól, társadalomtól, stb
 5. mindig törekedni kell arra, hogy a megoldás minden félnek jó vagy legalábbis optimális legyen – de tudjuk vajon, hogy kinek mi a jó? Ehhez beszélgetés, önismeret, időnként idő és megértés, még több elfogadás szükséges.

 

Az én válaszaim, mint meghallgató társ, kiegészítő terapeuta, coach, segítő, saját belső hangod felhangosítója…

 • meghallgatásban jó vagyok, mondhatod – és persze nem fecsegek. Legfeljebb elmondom mindenkinek okulására, így, adat és név nélkül
 • együtt is örülök veled az érzésnek, a teljességnek -visszatükrözöm a sajátodat, hiszen ebbe az örömbe kapaszkodhatsz, mikor kihívások elé érkezel
 • és közben a saját megoldásod is kikerekedhet, főleg ha dolgozol rajta – ezt megismétlem: HA DOLGOZOL RAJTA, vele
 • de az csak a saját megoldásod lehet, én nem javasolhatok
 • most sokaknak kell dönteni, hogy élnek-e vagy csak tetszhalottan léteznek – nem vagy egyedül ebben a kérdésben
 • megvilágítom a döntési helyzetet
 • kiemelem, elismétlem, ha döntés született, hogy nehogy elfeledd

 

Még egyszer az okról? És miért teszed?

Nem én mondom, te mondod: “egész hátralévő életemben bánnám ha nem fogadnám el az életnek ezt a hívását” – és ez mindenkivel így van. Az ikerláng kapcsolat nem csak egy kapcsolat, aminek hátat lehet fordítani. Át kell égni egymáson ebben a kapcsolatban az ikerláng két felének.

 

Így van. A megoldás mikéntje viszont téged, a személyiségedet, és a döntéseidet tükrözi.

 

 

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Halál hírére

Halál hírére rosszul reagálunk a világban. Az első a szörnyűlködés, aztán jön a sajnálat, és ezzel egy időben az öröm,...

Munkára Fénymunkás!

Mit teszek érted? Mit teszek azért, hogy te megismerd, felvállald és tedd a feladatodat? A fényt adom neked. A fényt,...

Close