Ikerláng – gyökérprobléma kérdés/válasz

Ikerláng szerelem van, és csodálatos! Az élmény egyszerre felemelő, de ugyanakkor minden szinten kitágítja a tudatot, és még le is földel, vagyis még jobban élünk tőle!

Köszönöm még egyszer az ikerláng kérdéseket küldőknek az őszinteséget, a csodaszép gondolatokat és történeteket!

A levelekből úgy érzem, hogy akik írtak nekem, külön-külön lépcsőfokokon állnak az ikerláng szerelem fázisaiban. Tény, hogy már az első pillanatban, amikor felismerik ezt az erőt, valami hazatérés, nagyon erős egységélmény megadja a legszebb élményt. Tény, hogy a legnagyobb fájdalom akkor keletkezik, amikor már megismerte az ikerláng pár a csodát, és mégis elválnak egymástól. Így a válás közeli, válás utáni levelekből van több.

Először, sőt még később is úgy éreztem, hogy  nem tudok jelenleg olyan írást, témát választani belőlük, amivel egyszerre segítek azoknak, akik írtak nekem, és azoknak, akik nem írtak de valahol hasonló gondokkal küszködnek.  De kitartottam a gondolat mellett, hogy keresem ezt a közös nevezőt, megírom azt a hosszabb ikerláng írást,  mert kell az ingyenes segítség, eljuthassak  minél több ikerláng-kapcsolatoshoz, segítve a kiteljesedésüket és boldogságukat!

Ezért tovább olvastam, olvastam, átéreztem, meditáltam rá… és ide jutottam:

Ha van ikerláng szerelem, boldogság, kiteljesedés, az szavakkal le nem írható. De ha valami miatt nincs, az mindig a felek addigi tapasztalásai, a társadalom elvárásai, és gondolatokbani különbségek számlájára írható.

A beküldött levelekből azt érzem, hogy a gond gyökere a társadalmi elvárás, a tanult viselkedés,  a gondolatok, érzések, társadalmi minták összessége, ami egyfajta vázként szolgál nekünk ebben az életben embertársainkkal, közösségekkel, nemzetcsoportokkal kapcsolatban.  Bébiként nem ismertük még ezt, de gyerekként a szülők, később a pedagógiai intézmények, és más gyerekek, majd a felnőttek és a munkahely, a tévé, a hírműsorok és a média rászorított ezekre az irányvonalakra. Aki kilógott, az hátrányba került.

ITT A FELAJÁNLÁSOM SZÁMODRA!  Ingyenesen megkapod amit ikerláng témában fogok írni,  és meg is alkotom azt az írást, ha segítesz nekem most is a válaszoddal:

Ha elmondom a készülő írásomban, hogy

  • mi az ikerláng kapcsolat célja, továbbá hogy
  • az eddigi élet, a megszokás, az elvárások mind és egyenként hogyan kerülnek az ikerláng kapcsolattal szembe, vagyis
  • hogyan próbáljuk eddig életünkből származó elvárásainkkal az ikerláng kapcsolatot behatárolni,
  • miben megy szembe az ikerláng kapcsolat a klasszikus felfogással, a társadalmi előítéletekkel,

az az írás szerinted  megadja majd a választ a te egyéni problémádra is? Amire jutottam, tényleg az az összes ikerláng probléma gyökere?

Kérlek, itt írd le gondolataidat, hogy mennyire segítene neked ez az általam megírandó  cikk- ami inkább hosszabb írás lesz. Megválaszolná eredeti kérdésedet? Tényleg ez a probléma a gondok forrása, a gyökérprobléma? Ha mégsem, akkor szerinted mi?

Keresztneved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Ha megírom a fentiekben körvonalazott ikerláng
írást, akkor mennyiben válaszolja meg a te egyéni kérdésedet
a saját ikerláng kapcsolatodat nézve?

A beírt kérdés-válaszok csak a saját postaládámban landolnak.

Ha érzem, hogy sokaknak segítek ezzel az írással, akkor ráteszem a következő napjaimat, hetemet, és minden tudásomat, tapasztalásomat, szívemet-lelkemet, és megírom. De ehhez az is kell, hogy te, aki ilyen ikerláng kapcsolatban vagy, esetleg már érzed, hogy leszel, kérdezz, illetve az én kérdésemre válaszolj.  Ha valakinek ez csak divat, fellángolás, nem mély dolog, akkor persze nem fog válaszolni, mert nem érdekli – akkor én sem fogok tenni, hisz felesleges lenne, gondolom, ebben egyet értesz. Szívesen segítek, ingyenesen teszem, de csak ott és akkor, amikor a segítésnek helye és értelme van.

(Ha kitöltenéd az előző ikerláng kérdőívet, itt találod, ha még kinn van) Kérdéseitekből, válaszaitokból meg fogom érezni, hogy tudok-e sokaknak előremozdító gondolatot adni, ha beleteszem az időmet és energiámat ezen a módon való segítésre. Azért hangsúlyozom ezt ki, mert eddig általában egy-egy emberrel beszélgettem, egyszerre egy embernek segítettem egyéni módon  – de szeretnék egyszerre többeknek, sokaknak is segíteni, több élethelyzetet boldogabbá és jobbá alakítani, ha tudok.

Csodálatos napot kívánok!

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Ikerlángról – ti írtátok – 1 rész

Az Ikerláng téma egy azok közül, amikről időnként írok. Viszont a keresők és a FaceBook-on beidézett cikkek tanulsága szerint sokan...

Ikerlángról – most kérdezd meg

Legtöbben  ikerláng, témában keresve találtok rá az oldalamra, ezért arra gondoltam, hogy készítek egy hosszabb lélegzetű írást ebben a témában,...

Close