Ikerlángunk elvesztése a legmélyebb veszteség

Itt állok, és a helyett hogy írni tudnék, valami ólmos fáradság lehúz. A testem emlékezik arra az érzésre, hogy nincs többé, ez véglegesen a múlt ködébe vész, de hogy fogok így én élni? Tényleg, túlélem-e egyáltalán? Az ikerláng szerelem elvesztése a legnagyobb veszteség, amit el tudok képzelni. Teljes testre hat, az elme kiürül, és csak egy dolog lüktet benne: hogy van tovább, ha nincs semmi út előttem, és mögöttem már felégettem, mindent, mert mertem menni ezen az egyetlen, ezen a kiteljesítő, ezen a vörös kövekből rakott ösvényen…

Itt ülök, és persze emlékszem az ezt megelőző és az ezutáni pillanatokra is.

A megelőző időszak, amikor éreztem, hogy jönni fog ez a vég. Az utánira, sokkal utánira, amikor már rá tudtam gondolni az égési sebek újra kisebesedése nélkül is.

Nem akarok litániát írni, hiszen nem ez érdekel téged,  ha éppen ez a veszteséged van, ha az ikerlángod elutasított, vagy te vonultál a nagy valószínűséggel ikerláng mélységű kapcsolat elől egy barlangba, gondolkozni, egyedül lenni. Talán megérzed ezekből a sorokból, hogy át tudom érezni a fájdalmadat.

Le lehetne írnom, hogy miért ilyen fájdalmas ez a szakadás… az elszakítottság érzése… le is írom, de nem fejtem most ki.

Az ikerláng elvesztése azért ilyen nagyon fájdalmas, mert…

Mert arra a legelső szakadásra emlékeztet, ami az ikerláng teóriákban csak így szerepel: az idők kezdetén a lélek kettévált, és külön-külön mind a kettő leszületett.

Ez volt az első szakadás, amit újra és újra megérzünk minden egyes ikerláng elszakadásban.

 

 

“De még nincsen vége, de még roncssá tépve
De még kínnal, képpel, még egyszer egy mesével
Eljárjuk egymás táncát, megérjük lelkünk nászát.
Feltépjük vérző sebünk, össze csak így illhetünk…”

(Kosh Kinga: MÁR ÚJRA CSAK…)

 

 

Erről az elszakadásról többet írok abban a hosszú írásomban, amit kikértek tőlem többen tavasszal, és ma is mindenkinek elküldöm, aki a hírlevélre feliratkozva tőlem kéri.  Állon itt belőle egy részlet az időleges vagy végleges szakításról:

“Mi van, ha már nem találkoztok, ha elváltok?
A megérzések végigkísérik az ikerláng kapcsolatokat. Nem is tudom, mi lett volna velem a nélkül…. De ha nincs is megérzés, akkor is el kell fogadni a tényeket. És örülni annak, ami már addig is megtörtént.
Amikor elhagy az ikerlángunk, vagy elhagyjuk őt, ez lehet végleges, vagy időleges. Ha elhisszük, hogy nincs idő, akkor nem is lényeges, melyik. Ha mi megtettük, amit meg kellett, a kapcsolat egyszerűen szünetel.

Eddig semmi.

Lassan megértem azokat, akik szeretnek ugyan valakit,

de napok, hetek, hónapok esnek úgy ki,

hogy pár szálló gondolaton kívül semmi nem emlékeztető őket

az idő múlására.

Vagyis, abban a kapcsolatban addig állta az idő!”

(KK: Ikerláng tanulmány csak kérdezőknek)

 

Kérdezz… miről írjak? Mi segít neked?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Tags: , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Nem, nem őrültél meg – Ez az ikerláng élmény!

Fogva tart, mennyekbe repít, kitágítja a tudatot, néha szédülhetünk tőle, egyszerre külső és belső, egyszerre fizikai érzékelés, és lelki egység....

Gyere velem, sétáljunk az égben

jöjj, táncolj velem jöjj, te ismered egyedül érdemem jöjj, mert a lét ma minket ölre hív és a könny, a...

Close