A hüllők megszelídítéséről

Hüllőknek vagy gyíkoknak szokás nevezni a (XXXXX) mérhetetlenül gonoszakat – legalábbis a leírások szerint. Mindenki utálja őket.

Gonoszlesen voltam régebben pár hónapig,

vagyis elolvastam mindent, amit tudtam róluk. Sok. Durván sok, és olyan, mintha vacak likevadász honlapok és agyament szennylapok sokaságából kellene kihalászni kevés igaz infót. MenInBlack lebegett szemeim előtt, és próbáltam a sorok között olvasni.

Szóval a gyíkok, akik mellesleg emberkinézetűek, és velejükig rosszak, legalábbis a mesék szerint…

Honnan van ennyi energiájuk, ennyi pénzük? Személyes véleményem szerint az utálatból is, úgyhogy én még ezzel is felhagytam, hogy utáljam őket (vicc vége – s ha ajánlhatnék valamit, akkor hagyjál fel az utálattal te is ezzel. De nem ajánlok. Te dolgod.)

Kicsit máshogy kellene néznünk a dolgokat, itt írok a háttérhatalomról és Rejtett Kéz tanulmányról.

Reálisabban, minél inkább abszolút módon.

Mi a helyzet velük? Kik ők? Hogyan tudnak benne lenni majd a jövendő aranykori életben?

Leírásokból, véleményekből és azoknak saját szűrömön való átfuttatásából tudom, hogy nem sokan vannak ám azok az igazi hüllők, gyíkok, akiket annyi rossz forrásának tartanak. Szükséges volt valamikor a jelenlétük ahhoz, hogy beinduljon egyfajta folyamat.

Dimenzióváltásnak is nevezhető ez, a tökéletesség kiterjesztése jóra és rosszra, mint egy hinta. Eredetileg csak állt a legalsó helyzetbe, és ők elkezdték lökni. Lett nagyon rossz, és nagyon jó is, mint az ellentéte. Nem a jó vagy a rossz az ő általuk tett dolog, hanem az, hogy mind a kettő lehetősége megvan.

Nézzük a következő dolgot, amit ők aratásnak neveztek. Ez a Rejtett Kéz interjúból derült ki.  Az ő eredményességüknek mérésére szolgál. A rossz végpontot mennyire tudták kiterjeszteni a világban.

Innentől megint fúúúújolások voltak, és azt mondták rájuk, hogy ők hozták létre az összes rosszat, a pénzt, a pénzrendszert, bankrendszert, gettőkat, és mindenki az ő rabszolgájuk lett.

Ha ezt így nézzük, akkor a második világháborút Hitler hozta létre, önmagában, vagy két szárnysegédjével.

Álljunk meg. Azt a rengeteg embert ő egyedül hogy tudta legyilkolni? Nem, nem igaz. A világháborúban benne volt az a sok-sok millió további ember is, akik ölték, kényszerítették, erőszakolták a többieket. Ha ők nem teszik, akkor lehet hogy meghal páruk az elején, mondjuk Hitler lelövi őket, de egy idő után rájött volna, hogy senki sem teszi azt, amit ő parancsol, és … máshogy alakul a történelem.

Nézzük meg ugyanezt erre a helyzetre. Adva van pár rossz (pfuuuj) hüllő és gyík, és ők rávették az embereket, hogy tegyenek rossz dolgokat. Az emberek kipróbálták a rosszat is, és a jót is. Évek, évmilliók alatt, ki mit gondol erről, de sok idő alatt megismerhették mindkét dolgot, vagy ha úgy nézzük, az egész skáláját a dolgoknak.  Innentől mindenkinek a saját döntése, hogy mit hoz létre saját életében önálló döntése után. Az is saját döntése, hogy nyomja el a másikat rabszolgaságba, vagy éppen hogyan emeli ki onnan. 

(Megjegyzés: aki tanít, aki példát mutat az tud kiemelni másokat a lelki rabszolgaságból.)

———————————————

Ha most húzunk egy vonalat, akkor eddig:

  1. megismertük a hüllők szerepét
  2. megtudtunk, hogy ott áll mellettük hatalmas embertömeg, akik átvették a rosszat.

Azok a rosszat átvevő emberek ritkán vannak közvetlen kapcsolatban a hüllőkkel (valószínűleg a hüllők a médián és más szervezeteken keresztül fejtik ki hatásukat).

Te sem vagy közvetlen kapcsolatban a hüllőkkel.
Emberekkel vagyunk kapcsolatban.
Emberek vannak velünk szemben.
Emberek, akik átvették a rosszat, és még nem ismerték fel magukban, hogy máshogy is élhetnek, vagy netalántán nem akarnak máshogy élni, vagyis továbbra is a rosszat akarják tenni embertársaikkal. Mondjuk lehurrogni, kigúnyolni, megcímkézni, leordítani… vagy éppen ha fizikális az a helyzet, akkor bántani, erőszakolni, megölni.

Agresszió: majd én megmondom, hogy neked mi a jó. Én jobban tudom, hogy neked mi a jó. … Te vagy a rossz…. Te vagy a ….

Rengeteg ilyen dolog van, amit egyes emberek rá akarnak nyomni másokra. Mindegy milyen okból. Ezt értsük meg. Mindegy hogy azért, mert ő esetleg azt akarja, hogy a másik szenvedjen, de ugyanolyan rossz, ha azért nyomja rá a fizikális vagy lelki akaratát, mert azt gondolja, hogy azzal majd segít (megmentelek, ha addig élsz is – dühös ökölrázás kíséretében, vicces…)

Nem segít neki. Mindenkinek az segít, amit felfedez, rájön, kipróbál.

——————————-

Megint húzok egy vonalat, és azt mondom, hogy az előbbiekből saját magamnak azt a tanulságot vonom le, hogy nem a gyíkokkal kell valamit kezdeni, hanem az embertömegekkel, akik valamilyen okból (lehet a gyík is a kiindulópont, pl a médián keresztül) bedőlnek annak, hogy embereket ölni kell, lelki zsarolásokkal  hatalmukban kell tartani, akár a szeretet nevében, vallás nevében, bámmi nevében.  kiterjeszteni más emberekre az akaratunkat erőszakosan….

Ezen emberekkel kell valamit kezdeni.

  1. először is találd ki te magad, hogy mit akarsz. ha kitaláltad, akkor
  2. ne engedd, hogy abban befolyásoljon más. Ez a szabad akaratod, tarts ki mellette.
  3. ne legyél mártír. Csak azért mert a másik úgy tűnik, hogy zsarol, vagy hogy rád kényszeríti akaratát, nézd meg milyen lehetőségeid vannak, dönts lehetőségeid és szabad akaratod szerint

Soha senkinek sincs csak egyetlen lehetősége. A halál mindig ott van. Mindig van B menü. Elnézést kérek a vulgáris képért.

Látszik, hogy a lényegesek azok az embertársak, akik körülöttünk vannak. Itt és más csoportokban. Akik legyalázzák egymást. Persze, nem kell hogy ennek kitedd magad. Igen, ki is léphetsz. Ez kontraszelekcióhoz vezet. Minden csoport előbb él, majd jön a legyalázás, és emberek kilépnek.

Ha nem állsz ki saját igazadért, akkor akár kevés nagy pofájú ember is többségnek látszhat.

Természetesen egy vélemény csak épp egy homokszem. Ha sokan kiállunk az igazunkért – lehet nem értünk mindenben egyet – de mégis van több vélemény, ami egyedi, ami nem mártír, ami szabad akarat (vagyis tudatosság) alapú, és nem média-társadalom-vallás (vagyis tudatosságon kívüli) alapú.

Nekem is saját döntésem, hogy leírom, amit gondolok, és neked is saját döntésed, hogy leírod-e, mondod-e, terjeszted-e amit gondolsz.

——————————————-

Utolsó kérdés ami felvetül bennem, és ez az igazi gyíkokról, vagy azokról a félig vagy teljesen emberi belső körben lévőkről szól.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik nem gyíkok, de mégis részt vettek ebben. Közös jellemzőjük,  hogy ők nem akarnak rosszat, persze jót sem, hanem nekik ez volt a feladatuk. Az volt a feladatuk, hogy lökjék a dimenzió kiterjesztő hintát, amiről az elején beszéltem. Hozzáteszem, nem tudom kik ők, nem tudom, hányan vannak, van-e átmeneti emberféle közöttük, van-e ember közöttük, egyáltalán, fogalmam sincs, mi az a gyík-hüllő-másfajta ember. Csak azt érzem, hogy van ilyen, aki feladatul kapott valamit, és azt tudatosan teljesíti. Nem tudhatom, csak azt, hogy énnekem is van feladatom, az ébresztés, a tanítás, és lehet, hogy másoknak más volt a feladatuk.

Azt tudom, hogy akik hivatásból tesznek, azok nem saját érzelmeik  és nem mások általi befolyásoltság miatt teszik, amit tesznek, (terjesztették a  rosszat, a tudattalanságot) hanem egyébként ugyanolyan tiszta  tudatból tesznek, csak ellentéteset, mint a fénymunkások. A fénymunkások tudatosan tanítanak embereket. A Rejtett Kéz interjúban említettek pedig ellentétes feladattal érkeztek. A múltban.

VOLT a MÚLT. Itt a kulcs. Vége van a feladatnak. Őnekik is meg kell változtatni egész világképüket. A feladat levált róluk.

Furcsa lehet nekik is.

Van, aki már most azt mondja, hogy meg kell bocsátani nekik. Ha van mit, akkor meg kell bocsátani, amennyiben a feladatuknak vége, és már nem teszik azt tovább, már csak úgy megszokásból. Nekik is nagy a váltás… Nem egyszerű.

Az biztos, hogy új világ kezdődik.

 

EMBER, te nagybetűs EMBER! Emberekkel vagyunk kapcsolatban, ővelük vitatkozunk, velük harcolunk, ha valaki harcolni akar. Legalább te tedd rendbe saját dolgaidat, és tudd, mit akarsz. Te mondd el saját véleményedet, nem kell hogy egyet értsünk! De egy világunk van, EMBER, össze kell fognunk!

 

Aki vált, annak pedig itt egy pár perces ujjongás arról, hogy érdemes váltani, érdemes más szemmel nézni a világra! (majd feltöltöm)

 

 

 

 

 

Comments

comments

Tags:

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Kozsdi Tamás táviratai

Kozsdi Tamás évről évre új dologba kezd. Lezárja aztán, ezt könyvvel, azt előadással, a harmadikat meg belecsapja a végtelenbe. Így...

Kozsdi Tamás reloaded – új sorozat

Van amikor eltűnik egy időre, majd újra jön, ír, előad, ír, majd eltűnik. Majd újra jön. Most Kozsdi Tamás újra...

Close