Háttérhatalom és a Rejtett Kéz

Itt az idő, hogy ne a háttérhatalmat és a minden rossz forrását szidjuk, és szimpla gyűlölködés helyett tegyünk valamit. Ha mást nem, legalább engedjünk be életünkbe egy másfajta gondolkodásmódot. Utána döntsünk, és indulhatunk egy másik úton…

Prológ a szellemi szabadokról: Ha egy olyan világban élünk, amelyben megengedett szellemünk, kreativitásunk, elménk szabad szárnyalása, vagyis magamagunk nem hátráltatjuk, nem ítéljük el, nem ítéljük meg saját magunkat, vagyis egészen szellemi szintekig szabadok vagyunk, akkor a következő dolgok mindegyike elfogadható valónak. Bár képzeletünk terméke, de hát a fényt is csak elménk érzékeli, a szem csak továbbítja az ingert.

A teremtő új világot, új dimenziót akart.

Rég volt, egy fényciklussal ezelőtt, ha viccesen mondom, én emlékszem rá, ott voltam, de az idő nem lineáris, szóval bármi megtörténhet, még az is, hogy csak most visszamentünk és módosítottuk. Na, vicc vége, a lényeg, hogy a kísérlet a plusz egy dimi kiterjesztésre elindult. Az addigi jó világ már egyébként is végnapjait élte, az ősi tudást – abban az eggyel kevesebb dimiben, de igen magas fokon lévő tudást – átmentették kristályokban, papiruszokban, és testet öltött mesterekben, mint Thot, aki maga volt a Smaragdtábla. Bár manapság a dimik világában ezt az egyénen kívüli sok dimire értjük, valójában nem így, vagy nem csak így van. A belső lehetőségek tárházának bővítése ugyanúgy dimenzió ugrás.

Fontos tudni, hogy tudatos döntés volt, mindenki elindult, hogy az új világban kipróbálja magát. Inkarnálódtunk rendesen…

“És mégis élünk. Érted ezt? Ó vándor
Féljük a valót, rettegünk a mától
Mégis állunk e viharban, s létünk
Újabb léteket nemz. Hogy megértsük énünk.”
(Kinga Kosh)

A polárisság, az ellentétek egy új dimenzió, hiszen kiterjeszti az érzékelt világunkat. Mint amikor az egynemű fényt a prizma felbontja, persze nem csak két dologra, jóra és rosszra, alacsony és magas hullámhosszra, hanem mindre, ami még közben van, így kapunk színeket.

Ahogy van mennyek országa, úgy pokol is

Ezt a polárisságot, az ellentéteket csak úgy lehetett teljes valójában megismerni, a hozzáférést megszilárdítani, ha erőltették. Mint amikor az íjat felhúzzák. Mintha a hintát valaki lökné, mert láthatólag a hintán ülő nem teszi. Miért is tenné, amikor az egyik végponton tűz van, másikon víz… Erre kellett a háttérhatalom, ami a legfőbb rosszat hivatott fenntartani, hogy a legfőbb jó is folyamatosan rendelkezésre álljon. Na ő lökte a hintát rendesen, löki azóta is. Persze sokan egyébként is kipróbálunk sok mindent, vagyis lökjük azt a hintát magunktól is.

Masszív egy hatalom ez a háttérhatalom, kevés igazat tudunk róluk. De lássuk, mit mondott a

Hidden Hand, rejtett kéz az interjúban

– link az oldal alján.

  • Tény, hogy rossz dolgok történnek miattuk.
  • Tény, hogy erősek, és többnyire megközelíthetetlenek.
  • Tény, hogy az igazi, belső családba, vérvonalba csak inkarnálódni lehet, beszületni, mert sehogy máshogy meg nem lehet őket közelíteni.
  • Tény, hogy rengeteg gyerekes megoldású egylet és társaság van a felszínen, valamint
  • Tény, hogy ráépültek egy bizonyos népcsoportnak a hátára, ami a szervezettsége és erős hitszabályai révén lett jó gazdaszervezet, kiválasztott nép, igaz, a rossz oldalé.
  • Tény, hogy ezen csoportból manapság sok ismerősöm inkább nem vállalja hitét, csakhogy ettől a kapott szerep utórezgéseitől meneküljön.
  • És még egy tény, és ez előtt kell egy kis kitekintés.

Minden sok életet megjárt, magas szintre eljutott tudat inkarnálódott ebbe a háttérhatalomnak nevezett családba is.

Ezzel a belső tudással felvértezve túl az ítéleteken és a polárisság elvárás és elítéltetés részein, mi már nem mondjuk azt, hogy ez a háttérhatalom, a Mátrix üzemeltetői rosszak. Csak azt érezzük, hogy az is egy szerep, amit el kell játszani, és hála érte, hogy van színész, aki eljátssza nekünk a végórákat is, tartja az ellensúlyt, miközben mi itt a jót próbálgatjuk, az Aranykori szárnyainkat bontogatjuk.

Ez a kitérő kellett a következő tény előtt:

  • A tény, hogy a háttérhatalomba inkarnálódottak élete „kötött” volt.

Nem szabad, nem kreatív, hanem egy előre megírt forgatókönyv szerint kellett és kell ma is működniük. Természetesen nem fizikai kötöttség, hisz birtokukban van minden, hogy annyi gyönyört, kéjt, bármi fizikailag megszerezhetőt tudjanak maguknak adni, amit csak el bírnak képzelni. Két dolog jár ezzel együtt: saját maguk, oda inkarnálódott családtagjaik testi és lelki gúzsba kötése. Gondoljunk a tervezett házasságokra, gyerekekre, vérvonalra, szerepekre.

Valamint lelki kötöttség, hogy statisztikailag majdnem mindenkit nyomorítaniuk kell, és nézni, ahogy azok vergődnek, de persze nézni azt is, ahogy egyesek megtalálják a kiutat. Nem tudom, hogy örülnek-e annak, amikor valaki a tudatosságával kibújik. Érzésem szerint egy bizonyos ottani tudatossági szint felett már elégedettség tölti el őket.

Csak tényként közlöm, nem sajnálom őket, és sehogy nem is ítélem meg.  De ők nem saját magukat élik ki. Segítenek egy ugrásban, úgy, hogy ők az ellensúly.

Egykor szükséges volt a közreműködésük, és most már nem kell többé.

Átadják önként a helyüket?

 

És a következtetés:

Ahogy a Harry Potter azon részében, ahol az utolsó óra cselekményeit kétszer élték meg, ahol az első Harry-t megmenti valaki, a másik oldalon álló szintén Harry, csak egy másik idővonalról, az egy órával odébb lévő jövőből a tó másik oldalán állva rádöbben, hogy az a valaki, aki megmentette őt, ő maga volt, nem lehetett másképp.

Épp időben jött rá. El kellett indítani azt az ezüstszarvast – csak jelzem, HP is magyar ezek szerint, hisz a csodaszarvas segít neki, vicc vége- és megmentenie saját magát.

Vagyis NEKÜNK, saját magunknak kell megmenteni magunkat.

Itt az idő! A szerepeinket fel kell venni!

 

De nem valaki ELLEN! Nem gyűlölve, nem dühöngve, nem valami ellen, mert az magunk ellen lenne … Nem ellenük, persze nem is velük és főleg nem értük.

 

Ez nagyon fontos. Nem lehet benned gyűlölet, mert azt ők kihasználják, és elbuksz, hiszen maguk mellé tudnak húzni általa.

Gondolj Luke-ra a Csillagok háborújában, ahogy küzd az apja ellen – akkor nyeri meg a csatát, amikor nem küzd tovább a régi gyűlölettel.

Elfogadással van – és ekkor a sötét erők önmaguk ellen fordulnak.

 

És az utolsó következtetésem ebben a témában: ahogy a GYŰL-ölet mind a két oldalon, és a SZER-etet szintén mindenhol, és a jelenben élünk, a múlt elítélése nélkül, ahogy az erő, a szeretet, az elfogadás, az öröm és pozitív szemlélet nő, úgy az ellenerő majd csökken, és egyre kevesebb erőt kell majd kifejteni ott, ahol az erők egymásnak feszülnek, az azért lesz, mert az ellenerő színészei felállnak, és kivonulnak a színpadról. A színfalak mögött pedig azzal, aki letette a szerepet, a többi színész összeölelkezik. Hiszen nincs múlt és jövő, csak jelen van, nincs múltbéli szerep miatti elítéltetés. Csak az, hogy a jelenben most ki mint gondol és cselekszik. Aszerint kapja a megfelelő erőt és ellenerőt.

 

Mindezt a Hidden Hand, magyarul Rejtett Kéz írásokból tudom, illetve azok olvasása alatt éreztem meg.

http://parbeszed.blogol.hu/

Magyarul a sribd oldalon itt van a teljes Rejtett kéz doksi

Angolul keress rá, google a barátunk: hidden hand dialogue pdf

És most már tegyél is, terjeszd a fényt, vagyis terjeszd az elítélés és ellenállásmentes, agressziómentes életet!

A Fény most érkezik a világunkba, egészen emberi szinten is terjeszteni kell!

Ha tenni akarsz a jobb jövőért a jelenben, vagyis a Fény megmutatásáért, akkor várunk a Fénycsoportba: katt és jelentkezz

 

Utószó:

Itt van egy vita Szellemi Szabadok között, aminek végigolvasása közben írtam le gondolataimat

Amivel nem értesz egyet, ami nem rezonál, nem kell említeni sem. Túl sok van ilyen a világunkban, minek energiát fecsérelni rá.

Amivel kapcsolatban újabb, vagy kiegészítő, vagy helyesbítő információd van, tedd meg, hogy leírod – így finomodik, élesedik a képünk a világról.

Ha egyet-értesz, és leírod, az számomra a fizetségek, az ajándékok, a köszönetnyilvánítás, az áldás, vagyis az értékért érték adás egyik fajtája. Arany – Fény és Áldás érte 🙂

Comments

comments

Tags:

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Toruk Makto, most segíííts!

Beszélgettem Toruk Makto lélektársammal, amúgy lazán, de komolyan. Hogyan is lehetne máshogyan, amikor ilyen fontos dologról van szó, mint az...

Turáni átok feloldása

A Turáni Átok a magyarok ősregéinek része, bár sokan sokféleképpen értelmezik, több féleképpen mesélik, és az indulópontja sem tisztázott.  Lehetséges,...

Close