Fénycsoport vízió

A Fénycsoport magas tudatosságú emberek, Fényküldöttek, Fényhozók és fénynek megtartói csoportosulása, vagyis a fény földelése a szellemi világok energiáiból ide, fizikai valóságokba. Ez a csoport azért létezik, mert eljött az idő a leérkezett energia megjelenítésére világunkban – és ha így van, azt támagató közegben tenni sokkal egyszerűbb, vagyis EGY-SZER-Ű.

 

Ma elmesélem, milyen az én vízióm a csoportról. Bizonyára nem teljes, de azért vagyunk együtt, hogy az EGY-ség felé vigyük el.

A FÉNYCSOPORTRÓL

A figyelmem egy ideje új irányba fordult. Eddig folyamatosan tisztított tudatosságomat egy új feladatra összpontosítom. A tevékenység magas tudati szinten lévő emberek segítségével egy tudati háló létrehozása. Fényküldöttek vesznek majd részt benne, olyanok, akik részei voltak már eddig is a világunk felemelkedésének.

Ennek a csoportnak nincs szüksége jogi szervezetre, mint egyesület, vagy alapítvány, vagy más társaság, ugyanakkor a szellemi egységhez közös tudati hálót, egységes, megengedő és szabadon terjedő érzésekből álló teret, és fizikai aktivitásokat fogunk rendelni, mert így fogjuk ezt a tudati átjárót földelni saját világunkban saját magunk ás követők részére.

Fontos az önzetlen összefogás és a tiszta kommunikáció.

Sok különféle fizikailag is megvalósuló feladaton keresztül ennek a tudatosságnak az emberei egyszerre lesznek egymással és kapcsolataikon keresztül többi csoporttal is fizikai, azaz személyes, át és megérzéseket megengedő érzelmi, és felső tudati  azaz szellemi kapcsolatban.

Közös szellemi kincsünkhöz fogjuk megteremteni a hozzáférést. – ez az Akasha, ha úgy tetszik, a nagy tudatalatti katlan tudatossággal való feltérképezése.

Ez a háló függetleníteni tudja majd magát bármelyik most használatos hálóktól, mint a net, beszélgetőfórumok, facebook, e-mail, posta, – viszont bármelyiket tudja és akarja is kreatívan használni.

Többet vállal fel, mint ezek a mostani fórumok, vagyis a kommunikáción túl az azonnali, jelenben megvalósuló tetteken és azok által kiváltott érzelmi reakciók azonosságán alapul.

EGY-ség-ként tesz, bár nem nevezi magát egy féle képpen. Eddig megvalósult formák közül a közös meditációk hasonlítanak hozzá legjobban, de ha ezt hozom példaképpen, akkor a közös meditáció csak az első lépés, követni fogja valami közösen megtett lépés, például valaki gyógyítása, vagy a meditáció után egy információs anyag érzésekből fizikai könyvbe forgatása. Így valósítjuk meg a belső és külső, a szellemi és a fizikai szint egységét.

MÁR JÁRJUK AZ UTAT

Ez már nem útnak a keresése, ez már a választott úton járás. Elképzelhetőek közben bizonyos testi tünetek és panaszok, de ezekkel maga csoport nem foglalkozik, viszont egyes alcsoportjainak lehet ez maga a felvállalt feladata, könnyíteni  a csoport tagjainak fizikai terheit, amíg azok mást tesznek a közös tudat földi megvalósulásáért. Így aztán gyógyítók, segítők is részei a csoportnak természetesen. Az Arkangyalok által fém-jelzett energia gyógyításra is nagyszerű.

Az eszközrendszer lehet bármi, de nem lehet előírni sem egy eszközt, sem a megtanulását. Mindenki azzal dolgozik, ami számára elérhető, amit eddig megtanult. Bármilyen eszközrendszer jó, ha valakinek semmi más nincs, mint a teste, az is tud vele táncolni, beszélni, alkotni, főzni, tehát minden egyes szellemi, tudati, érzelmi megvalósulást le tud hozni fizikai szintre. Mindenki használja azt, amiben leginkább meg tud nyilvánulni.

“Mindenkiben, így benned is ott van, mihelyst megérzed, hogy nem kell semmi többnek vagy másnak lenned ahhoz, hogy menj az úton” Mindeközben rengeteg információt kell új köntösbe öltöztetve megosztanom, és azzal ennek a csoportnak tennie kell dolgokat. De a lényeg, hogy már magas tudatossággal járjad be ugyanazon terepeket, amit eddig is.

Ha megérintett, ha szeretnél többet tudni, ha már most is részének érzed magad és szeretnéd a többieket is megismerni: JELENTKEZZ
Itt jelentkezhetsz, gyere, várunk

Neved (keresztnév is elég)

E-mail cím

 


Comments

comments

Tags: , , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Háttérhatalom és a Rejtett Kéz

Itt az idő, hogy ne a háttérhatalmat és a minden rossz forrását szidjuk, és szimpla gyűlölködés helyett tegyünk valamit. Ha...

Toruk Makto, most segíííts!

Beszélgettem Toruk Makto lélektársammal, amúgy lazán, de komolyan. Hogyan is lehetne máshogyan, amikor ilyen fontos dologról van szó, mint az...

Close