A fény valódi természete

A fény tömény energia. A fény utazik, és mégis tud egy helyen maradni. Benned.

Sokan vannak, akik nem bírják a fényt. Nem tudják látni, nem akarják látni, – miért? mert fényben érezhető, hogy milyen hatalmas az árnyékuk.

Ebben a hatalmas fényben mindenki, akinek lelkiismerete nem tiszta, menekül. Ha menekülni nem tud, akkor összeesik, kicsire összehúzza magát. Sajnálja bűnei miatt saját magát, nem tud gondolkodni.

Ezért tény, hogy jobb, ha a fény kis részekben érkezik az emberekhez. Ha egy kis fényt már elbírsz, akkor lehet nagyobb fényre váltani.

Keveset tudok arról, hogy hogyan lehet szoktatni valakit a fényhez, aki nem akarja azt. Mindig beleütközök saját korlátaimba, azaz saját valóságom kevés tapasztalatába. Így amikor azt a feladatot kaptam, hogy írjam le, milyen egy ilyen fénysugárban létezni, mint amilyenben vagyok két hónapja… De azért belekezdtem.

Csak azt tudom, hogy a fejem tetején a bizsergés már egy lyuk érzetét kelti, nem fizikai lyuk, inkább egy vortex, vagyis energia képződmény. Az első időben moccanni sem mertem, mert jaj, mi van, ha megszakad. Aztán érzékeltem, hogy ugyan nem szakad meg, de amint nem egészen meditatív a cselekvésem, akkor mintegy kiesek belőle.

Furcsa érzés, ha a testem alsó fele benne van, a teteje, a fejem, a nyakam meg nincs benne. Megszűnik a kettő között a kapcsolat, és én egyszerűen nagyon rosszul érzem magam. Na nem egészen fizikailag, de az is létrejöhet, ha egy ideig ez fennáll és nem akarok tenni azért, hogy visszanyerjem magam felett az uralmat.

Az is furcsa, amikor a felső részek benne vannak a fényben, de valahogy nem találom a helyem a fizikai valóban. Mintha kétbalkezes lennék ilyenkor.

Ez az energia egészen jóságos, ha lehet ilyet energiára mondani. Ha színnel jellemzem, fehér, de olyan áttetsző, mint egy vékony batiszt anyag. Nem tüll, mert annál puhább.

Ez az energia inkább gyámolító, nem gondol megmondani semmit, és konkrétan nem segít semmiben. Csak van, és érzem, ha benne vagyok. Ezzel persze be tudom magam tájolni.

 

Megcsalnak a saját szavaim,

mert hiszen mire is jó ez az egész, azon túl, hogy kellemes

benne lenni, mint egy meleg fürdőben?

Amikor ebben benne vagyok, kevésbé működik az ego. Vagy inkább az ego működését le kell lassítanom, háttérbe kell szorítanom ahhoz, hogy belehelyezzem magam ebbe a gejzíroszlop energiába. Így aztán egyszerűbbnek érzem az életet és a döntéseket.

 

Tisztábban látom a színeket, és jobban élvezem a legegyszerűbb cselekedeteket, mint evés, ivás, de a legjobb a levegő vétele. Mintegy hűsít, tisztít, és valahogy olyan könnyű ilyenkor éreznem ezeket.

Csak nehezebb direkt tennem valamit, ami nem kapcsolódik a szolgálatomhoz. Így aztán meg is érzem azt, ami nem, hiszen az sokkal nagyobb kínként jelentkezik, mint az, amit tennem jó.

Most például elnehezedtem, és először nem érzem, miért is hajoltam ki a könnyedségből…

Azért, jön a saját válaszom, mert elfelejtettem, kiknek adok elő. Azoknak, akik értik, akár tudatosodott is bennük, de mégis szükségük van valami kis megerősítésre, vagy arra, hogy másnál is így van, vagy arra, hogy itt az idő a fátyol fellebbentésére.

A FénySzövetség tagjai már készülnek, már elfogadóak, már úton járnak. Nem is csak értik, inkább érzik azt, amit mondok, amit leírok. Nem kell meggyőznöm (egyébként sem vagyok jó meggyőzésben) senkit közülük, csak elmondani: Jó, hogy itt vagy! Jó, hogy VAGY!

 

Te is egy vagy közülük, ha ezt érzed. Örülök neki!

 

Esetleg olvasd el ezt is a belső üzenetekről:

 

Comments

comments

Tags:

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Teremtettél, na de mit?

Oh, de sokszor választunk rosszat! Csupán azzal, hogy tagadjuk, NEM-eljük, félünk tőle, de persze lehet dühből, irigységből, és másik tehene...

Férfivá és nővé

Lélektárs? Ikerláng? Valaki, aki nélkül nem élhetünk. Valaki, akivel többre vagyunk képesek, mint egyedül. Valaki, aki mellett erősnek, szépnek, jónak,...

Close