Fény-tudati háló megvalósulása

Abból kell dolgozni, amim van. Ha viszont sokan dolgozunk együtt, akkor sokkal több minden van. A sors engem víziókkal áldott meg, és logisztikai tudással, átlátóképességgel vert meg. Viszont ez a vízió eddig minden saját magam által létesített akadályon átjutott, vagyis innentől te kellesz hozzá, ha 1-van szobád vagy nappalid jó célra hasznosítható, vagy ha 2-gyógyító, tanító vagy, és szeretnél utazni is, esetleg csak utaznál és vándorolnál, miközben hasonló tudatosságú, nyitott szívű emberkékkel találkoznál, vagy ha 3-szeretnél utazás nélkül is egyre újabb gyógyítókkal vagy tanítókkal találkozni lakóhelyeden, esetleg 4-bizonyos helyek között rendszeresen közlekedsz, és így azokat autóddal, személyeddel össze is tudnád kötni.

Ez egy életforma, egy életjobbító eszköz, egy közösséghez tartozás és ugyanakkor aranykori vállalkozás is egyben, EGY-SZER-űen.

 

A háttér, az alap, az maga a tudati háló, a közösség egyes fény-emberei:

Megintcsak a laza közösséget tudom kiemelni (fénycsoport), akik pozitívan állnak egymás ötleteihez, vagy sehogy (itt a lényeg a negativ hozzáállás és a bírálat, elítélés hiánya). Akkor maga a közösség (közgázos tanulmányokból mondom) fejlődni fog. Az érték adás-kapás fogja összefogni a közösséget, vagyis ez maga a business, vagyis a vállalkozás. Nos, váll-unkra vesszük?

Ez az egész egy nagy vízióban érkezett hozzám. A fénycsoport, illetve a tudati háló földelése ugyanebben van benne.

Tudati hálóról szóló cikkem ide kattintva

 

Miből áll ez a modell, a vízió? Képzelj el egy olyan kék túra útvonalat, vagy Camino-t, amikor nem egyfelé áramlanak az emberek, hanem minden irányba, minden irányból, és nem biztos, hogy továbbmennek másnap. Amíg egy helyen vannak, akkor adnak és kapnak szolgáltatásokat, tanítanak és tanulnak, gyógyítanak vagy gyógyulnak….

1. Fizikai hely, több szoba van a közös térhez kapcsolva, vagy közel hozzá. (de már megoldható 1 vendégszobával is) Ehhez tartozik az az ember, aki fizikálisan működteti, aki ott lakik. A másik lehetőség, hogy maga a működtető is egy ilyen gyógyító-tanító, aki azért fogad másokat is.

Ez lehet már üzemelő tanya, vendégház, ilyenek a jóga házak, vagy csoportoknak kiadó házak is. De a lényeg az lenne, hogy autentikus személy működteti.

2.        Gyógyító, tanító – megszáll itt, és teszi amit tenni szokott. Hasonló a haknikhoz, akik járják az országot, de lényegében más. Legtöbbször az igazi úton járó gyógyító vagy tanító itt lakik pár hétig esetleg hónapig, neki talán nincs is saját háza. Amikor itt már nincs tovább, akkor megy egy hasonló ilyenbe.

3.       Szolgáltatást felhasználók: lehetnek a környékből, akik hetente-havonta mindig más előadót, kurzust, gyógyítót találnak itt. Lehetnek messziről jöttek is, akik megnézik a tájat, a környéket, és felhasználják a szolgáltatásokat, éppen találkoznak valamely gyógyítóval vagy tanítóval, esetleg a hely vagy a falu bizonyos emberkéivel,  majd továbbmennek egy másik ilyenbe.

4. … és a fizikai helyek között a felhasználóknak és a szolgáltatást nyújtóknak van egy vándorlása, vibrációja, ez adja az életet bele. Ezt le lehet követni interneten, illetve pontok közötti szolgáltatás és termékmegosztással.

 

Még egyszer a fény-központok lényege: egy fedél alá hozom a felhasználót (gyógyulni, tanulni, örülni vágyót, esetleg terméket  vásárlót) és az értéket vagy szolgáltatást adót (tanító, terapeuta, gyógyító, művész, öko gazdaság üzemeltető) valamint ezek időbeli változását dokumentálom (inkább meghirdetem, kereshetővé teszem, megtalálom a hiányzó láncszemeket, és bekapcsolom a keringésbe).

 

Rengeteg a lehetőség! A lényeg, hogy valósítsuk meg!

 

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Elveszetten ebben a világban

Voltál te is kicsi, és elveszett, és elkeseredett? Voltál fizikálisan vagy lelkileg elveszve? Voltál meg nem értve, kiközösítve, durván elítélve,...

Teremtettél, na de mit?

Oh, de sokszor választunk rosszat! Csupán azzal, hogy tagadjuk, NEM-eljük, félünk tőle, de persze lehet dühből, irigységből, és másik tehene...

Close