Emlékezz!

Emlékezz arra, aki legbelül vagy.

Emlékezz arra, amit megtanulhatnál, de már tudod…

Emlékezz arra, amit tenned kell, és még nem tudod.

 

Nincs más utad, nincs más jelened, a jelenben kell emlékezned, nem arra, amit tanítanak, nem arra, ami az életedben történt, hanem arra a tudásra, arra a képességeidre, amit magadban érzel, magadban meg fogsz ismerni.

 

Csak emlékezz. Nincs semmi, semmi más, ami a tiéd lehet, nincs más, amit ajándékba kaphatsz, megvehetsz, nincs mit rabolhatnál mástól, ne tedd, nem a tiéd, sem ha kapod, sem ha veszed, sem ha rabolod, csak akkor a tiéd, ha magadban felismered, testedet emlékeztetve magadban kiműveled, így térj magadba, figyelj befelé, és emlékezz.

 

Emlékezz arra, aki vagy.

Nem aki voltál, nem aki lehetnél. Aki voltál, az attól függött, amilyen környezetbe kerültél.

Aki lehetnél, az rengeteg, az választásra kötelez, hisz minden nem lehetsz egyszerre, ami lehetnél. Ne foglalkozz most vele.

 

Foglalkozz azzal, ami vagy.

Emlékezz rá, emlékezz az útra, ami magadban vezet ehhez az igazi önvalódhoz.

Ismerd meg, ismerd el az igazi, a csodálatos, a hatalmas és fennkölt önnön magadat, ismerd meg, alázattal, nyitottsággal, ismerd meg szeretettel, elfogadással.

Emlékezz arra, amivel és ami célból ide a Földre érkeztél.

Emlékezz az első pillantásodra, ahogy számodra kedves arcokat szemlélted, emlékezz az érintés gyönyörűségére, emlékezz a hangok kavalkádjára, emlékezz az anya szagára. Igen, a tejszagú anya szagára, cirógatására. Emlékezz, és idézd fel magadban, hogy több vagy, mint a test. Hisz a test megváltozik alattad, egyre több, vagy egyre kevesebb lesz, de ahogy elfogadod, és szereted, egyre jobban szolgálhatja azt a legszebb célt, hogy általa mindennapi kapcsolatban lehess az élettel, a földdel, embertársaiddal.

 

Emlékezz magadra, és emlékezz arra, hogy mit tehetsz itt a földön.

 

Eddig nem kellett ez a tudás, szunnyadt benned, eltakarva, de most itt a változás, lépni kell.

A lépés előtt emlékezni kell.

Ha szükséges, akkor magadat gyógyítanod kell.

 

A változásnál én egyike vagyok azoknak, akik emlékeztetnek téged, hogy keresd meg magadban azt a fekete dobozt, ami a repülőgépeknél is pirosra van festve, hogy láthassák. Ami rögzíti az eredeti adatokat is, amiben visszakereshető minden, amit valamikor te, legbelső önmagad indított útjára. A repülőével ellentétben csak te keresheted meg, csak te nyithatod fel.

 

Én pedig azért vagyok most itt, hogy erre emlékeztesselek.

Felkeltselek abból az álomból, amit te kértél saját magadra, hogy közben eljuthass oda, abba a pillanatba, arra a helyre, abba az élethelyzetbe, ahol lenned kell, ahol tenned kell. Nem én mondom, nem más, csak saját legbelső valód mondja meg, ki vagy, és mit kell tenned a korszakváltásban. Én csak emlékeztetlek.

 

Amíg nem emlékezel, egyre boldogtalanabb leszel. Amíg nem keresed magad, legbelső, legigazibb világod, nem ízlik más úgy az étel, nem tetszik már úgy a pihenés, vagy akár a luxus sem. Nem sikerül úgy a nap, és nem süt már úgy a Napsugár sem. Valami hiányzik.

 

Emlékezz.

 

Emlékezz, mondom, de nemcsak mondom, sugallom, kiküldöm, felírom az égre, elmondom a madaraknak, és te innentől kezdve, miként Paulo Coelho Az alkimista könyvének főhőse, Santiágo, úgy te is még a madarak röptéből is azt fogod kiolvasni, hogy „emlékeznem kell- de mire is?” Ismerd meg önmagadat, és a kulcsot, a kis kulcsot, ami önmagad titkos termének kulcsa, megleled. Ha igazán keresed. Ha szükségét érzed segítségnek, ha elakadsz, ha fájdalmad van, keress tanítót, gyógyítót, de lépj, emlékezz, tanulj, tégy.

 

Kedves lélektárs, ha az vagy, akkor emlékezz, feladatod is van! Emlékeztess másokat, add tovább ezt az írást, oszd meg, linkeld be, kommenteld, mert a nehéz emlékezési folyamat minden egyes ébredő és emlékező társunkkal egyre könnyebb lesz. Mintha egy hatalmas követ együtt emelnénk, ami alatt mindenki megtalálja a saját, oda készített alapkövének titkos, befalazott kazettáját.

 

Emlékezz!

Emlékeztess!

 

 

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

ARchon

Az ARCHON a görög uralkodó, vezető szóból ered. Angolul a szó jelentése RULER.  Ha elvonatkoztatunk a görög városállamoktól, akkor az isteni...

Rózsa, rózsa

A verset évtizede írtam, és most lett aktuális, amikor a rózsa, a rózsakereszt titkáról beszélünk. Így az a bizonyos féltés,...

Close