Eddig más voltam, de most már ember leszek

Osszad meg az írást azzal, akinek szerinted szüksége van rá. (Friss szemmel tekintettem az erdőre. Olyan ez, mint a mesében, amikor megváltozik minden körülötted egy pillanat alatt. Elképzeltem, ahogy valaki, aki eddig rossz volt, vagy küldetésben volt, vagy akár más tudattal élt, egyszer csak elveszti a régi beidegződéseket,  lebomlanak róla a régi kötelékek, és lehetősége van választani. Lehetősége van nagybetűs EMBERnek lennie.)

 

Minden megváltozott.

De most már élvezem.

Érzem magam alatt a földet.

Látom a Nap tüzét, érzem hevét. termeszet

Látom a fákat, érzem a szelet.

Köszönöm, hogy vagy, te élet.

Eddig más voltam, de most már ez vagyok.

Ember.

 

Egy fordulat, eddig küldetésemben voltam, ami lejárt. Most már ember leszek.

Gyönyörű az élet! Éld tiszta, szabad tudattal!

Találd meg benne új hivatásodat, új céljaidat.

 

(Ez a cikk kapcsolódik ehhez a bejegyzésemhez, ami a a hüllők megszelídítéséről szól, valójában azonban arról, hogy aki ember, az legyen EMBER, a szó legnemesebb értelmében)

 

Üdvözöllek, ha te is most vagy váltásban, változásban. Örülök neki, hogy innentől egy csodálatos, szabad, tudatos élet felé visz az utad. Most állsz a kapuban, az AranyKapuban, örülök neked!

Comments

comments

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

A hüllők megszelídítéséről

Hüllőknek vagy gyíkoknak szokás nevezni a (XXXXX) mérhetetlenül gonoszakat – legalábbis a leírások szerint. Mindenki utálja őket. Gonoszlesen voltam régebben...

Mit tegyek? Segítesz?

Sokan írnak, sokan kérdezik, hogy mit tegyenek, tudok-e segíteni, vagy konkrétan kérnek, hogy segítsek. Előrebocsátom, hogy nagyon fontos segíteni, ezért...

Close