Elveszetten ebben a világban

Voltál te is kicsi, és elveszett, és elkeseredett? Voltál fizikálisan vagy lelkileg elveszve? Voltál meg nem értve, kiközösítve, durván elítélve, mert hallatni akartad szavad?

Oh, ha hasonlóak vagyunk, akkor voltál te még rosszabb helyzetben is. Kilátástalanul saját gondolataiddal, amik sokszor teljesen mást mondtak, mint a felnőttek, mint a tanárok, mint az az ordító többség.

Bizony hogy voltál.

Amit nem tudsz, hogy miért voltál.

De lehet hogy már gondolod, érzed, tudod, mert megérezted, mert rájöttél, mert kapcsolatba kerültél már valódi önmagaddal.

Akkor ez csak egy megerősítés.

Kedves Fénytárs, helyezkedj el kényelmesen, és add át magadat a gyógyító emlékezésnek.

Lélekerdő történet ez is, igaz, valódi, belső, TrueVille story.

Volt egy kislány, de lehetett volna kisfiú is. Leszállt a gólya, esetemben bizony ejtőernyő volt, mert nem bíztam magam amolyan gólyákra. Magabiztos voltam, De rögtön az első pillanatban tudtam, hogy valami nagyon rossz helyen vagyok. Akkor még nem eltévedést gondoltam, de rossz, nem szeretettel teli helyet érzékeltem. Sírtam. Nem történt semmi. Azazhogy igen. Örültek neki. Na így kezdődött.

Aztán elvoltam inkább magamban, mert úgysem jött szeretet válasz a sírásomra. De még simogatás sem.

Persze aztán már leginkább magamban voltam, magamban játszottam el legjobban. Saját képzeletem szüleményeivel. Mondod, hogy ez az íróság alapja? Agatha Christie is így nyilatkozott.

 

Teltek az évek.

A többieket megfigyeltem. De nem bírtam leutánozni.

Nem bírta a gyomrom. Akiket bántottak, akiket csúfoltak, azok mellett kiáltam, inkább én vettem magamra, mert nekem volt hozzá erőm.

Kicsi koromtól tudtam, hogy hogyan lehetne szépen, jól, szeretetteljesen tenni dolgokat. Senki nem volt kíváncsi rá. Előbb utóbb kíváncsivá tettek, hogy miért is nem kell a jó másnak?

A tanulásban jó voltam. Mindent, értsd mindent tudni akartam.

De a tanárok nem jól tanítanak. Ezelőtt annyi évtizeddel sem. Most sem. És tiszteletet akarnak, amire úgy gondolnak, hogy semmi más alapja nincs, mint az itteni életükben az évek száma. Nem tudnak semmit, esetleg azt, ami könyvekben le van írva. Alig van benne igaz. Kitaláció a legtöbbje. Ritka kivételtől eltekintve önteltek és hibás alapokról indulnak.

Megtanultam, hogy ne akarjak elmagyarázni senkinek semmit. Akkor is hallgattam már, amikor a tinik mellettem a „megálmodott jövőről” pletykáltak, hiszen én tudtam, hogy igaz, ők meg nem hitték el, még akkor sem, amikor megélték.

Néha még a szeretteimnek elszóltam magam. De ők a legrosszabb bírák. Mindent abból a szemszögből bírálnak, hogy én még gyerek vagyok. Szeretnek, és pusztán szeretetből elhallgattatják az igazi hangomat.

Így aztán senkinek sem beszélek a belső világomról, a megérzéseimről, és leginkább arról, hogy mit tartok magamról.

Na így nőttem fel, és te is. Többé kevésbé. Amikor életkorilag felnőtt lettél, már annyira megszoktad ezt, hogy saját magadat hallgattattad el.

Ez sérülés. Ez belső, mély, hatalmas sérülés.

Írok majd a hírlevélbe arról, hogyan lehet felismerni a sérüléseket, és hogyan lehet meggyógyítani.

 

Na innen kellett felébredni.

Nekem megadatott. Neked is.

És amikor már meggyógyítottam magam – mert bizony, mikor ide jöttünk, a lelki sérülést is bevállaltuk – és amikor már saját hangomat sérülésekből származó egóhatások nélkül tudtam meghallani, majd meghallatni másokkal, akkor kezdett el az addig felhalmozott ismeretadat értelmet nyerni. És az értelem ez volt:

„Nem lehet nem akarni azt, mire megérett az idő”

– de ugyanakkor előtte akarni ugyanazt nem több, mint  idő és energiapocsékolás. Ezért legtöbben, a legértékesebbek, akik már nem karmaköri életként vállalták be a mostanit, hanem karmán túliként, nem is ébredtek előtte. Minek.

Ha ébredtek? El kellett hallgattatni őket. Saját magunknak.

Te kedves, aki elveszett voltál e világban, tudd, megvolt az oka. Ez az ok nincs többé!

Ha van sérülésed, lásd meg. Ha még fáj, gyógyítsd meg. De most már tedd azt, amiért jöttél.

 

Comments

comments

Tags: ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Jaj, ikerlángom a harmadik

Tegnapi napom két ikerláng sztorival telt. Egy-egy gondolatot idézek csak be belőlük, hogy megérezhesd a lélek-energiájukat. 1. vele és mellette  érzem...

Halál hírére

Halál hírére rosszul reagálunk a világban. Az első a szörnyűlködés, aztán jön a sajnálat, és ezzel egy időben az öröm,...

Close