Aranykori munkahét

Hogyan dolgozzunk, ha szabadok vagyunk? Önmagunk urai, vállalkozók, fénymunkások? Mindenképpen kell egy összhang a racionális és az intuitív lényünk között, ezért beosztottam a hetet – és hogy ne csupán a fizikaitól indítsuk, ezért előre raktam a vasárnapot.

Ez a cikk is az Arany-Tan része, tudod, arany középút, meg aranyat találni a megfelelő időben… És az 1szer-1elem tanban is benne van, hiszen a belül érezhető elemeket kapcsolatba hozzuk majd 1-1 szer, vagyis szertartás segítségével a mindennapokkal.

Átlényegítjük a hetet. Én mondjuk minden nap szoktam írni, de tervezni nem mindig, értékelni is csak időszakosan. Viszont a hét napjaiban egy ciklikusság látszik, amit kihasználhatunk a csakrák, a külső-belső, a fenn-lenn egyensúlyára. Szükség van a munkában aktivitásra is, tervezésre is, átlátásra, kommunikációra, kiegyenlítésre racionális és érző között… Kapcsolhatjuk a hét napjait csakrákhoz, színekhez, és akár felsővezetői irányvonalakhoz is. Tegyük is meg!

vasárnap     imagináció

hétfő             rutinok, heti tervek, naptár- beosztások,

kedd             kreativitás, egyedi feladatok letervezése

szerda        játékosság, megoldás elindítása, kommunikáció

csütörtök   összhang keresése, visszacsatolás a fizikai síkra

péntek       igaz szólás, igazság kimondása, tevékenységünk és eredményeink tekintetében.

szombat    az eddigi irány értékelése érzésekkel, intuícióval, új irány megérzése intuícióval

 

vasárnap    átlényegülés, imagináció, új heti kör indul

 

 

Comments

comments

Tags: , , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Válj láthatóvá ebben a világban

Olyan régen volt, amikor még nem is voltunk ebben a világban. Egy nő testén keresztül fogantunk, fejlődtünk, és annyira lettünk...

Close