Beszélgetés, tanácsadás

Felmerült bennem, hogy az írott anyagok nem mindig elégségesek.

kingak_green

Talán szívesen beszélgetnél vagy e-maileznél valakivel, aki megért, meghallgat, akinek meg tudsz nyílni.

Az életben ennek megfelelő forma a tanácsadás, vagy coaching, beszélgetésbe ágyazott tisztázás, továbblépési irányok felkutatása, és támogatás abban, hogy haladhass az utadon.

A forma Skype-os beszélgetés, és jelenleg még irányára sincs, olyan hirtelen felindulásból írtam meg ezt az oldalt, de légy kreatív, abban, hogy mit és hogyan tudsz érte majd felajánlani (ha segítségnek és értéknek érzed) és én pedig amiben csak lehet, elfogadó leszek.

Eddig még nem volt itt szolgáltatásom, és most is még csak kipróbálásra van. De ha kimondottan ez érdekel, ha az írásaim alapján tőlem kérnél még több segítséget, még több odafigyelést rád, írjál.  

Biztos, hogy válaszolok a leveledre, de nem biztos, hogy tudok neked segíteni, és akkor ezt le is fogom írni egyértelműen. Ha úgy érzem, tudok segíteni, akkor továbblépünk, előbb e-mailben, majd Skype-os beszélgetésben. Még kocsonyás állapotú ez a segítés-szolgáltatás, ha érdekel, találjuk ki együtt.

Adományokat itt fogadok el, hogy amit csak adni tudok, azt holnap is tudjam adni neked vagy másnak:És itt kérdezz tőlem, ha már eldöntötted, hogy tovább lépsz a jobb, egész-ségesebb, örömtelibb életed felé:

Comments

comments

Leave A Reply (No comments so far)

The comments are closed.

No comments yet

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!