EGÉSZséges Aranykori bőség: 1-szer-1-elem

KÖNNYEDÉN, MÉLTÓSÁGGAL, BŐSÉGBEN, EGÉSZSÉGBEN  – AZ ARANYKORBAN

Ez mind együtt teljesül. Csak könnyedén lehet, a könnyedségből méltóság és kecsesség árad, és bőségben járunk, bármerre is lépünk. Ez mind egyszerre valósul meg az ARANYkorban. Gyere velem! Mostmár tenni kell a MOSTban! Ebben a csodás AranyKorban, ami csak akkor lesz csodás, ha beleteszed, megalkotod, mások szolgálatára bocsátod a fényből, lélekből, szívvel-kézzel teremtett alkotásaidat!

Láttam, éreztem, megírom, elmondom: Az AranyKorban

 • az emberek kedvesek, boldogok, őszinték magukhoz,
 • ebből a lelki hozzáálásból termelnek, teremtenek és szolgáltatnak,
 • nagyobb csoportokban és csoportok között, értékért értéket adnak,
 • annyit vesznek el, amennyire szükségük van,
 • megbíznak az életben és a nekik értéket szolgáltatókban, hogy majd ők is azt adják, amire nekik éppen akkor szükségük van.
 • Hallgatnak a belső hangjukra és a többiek szavára, adják a tudásukat és termékeiket, azt, amire szüksége van a közösségnek.

Ehhez a vízióhoz keresem meg és adom át az adott MOSTban a lehetőségeket. Mindegyik holisztikus, vagyis a fizikai megvalósulás a szépséggel, teljességgel, érzésekkel vagyis szívvel és lélekkel lesz habarcsolva, a váz pedig a szellemi egység, hiszen itt kapcsolódunk egymáshoz, és a világhoz. Persze van egy alapfeltétel:

HELYEZKEDJ BELE A BŐSÉG KÖRFORGÁSÁBA, KAPJÁL ÉS ADJÁL ÉRTÉKET

Mindig így volt ez, ajándékért ajándék, gyermek gondozásáért később ellátás a gyermek részéről. Ha adsz a társadalomnak, az ad neked. Ha adsz az univerzumnak, az köréd rendezi az életed fontos következő lépését.

ÉRTÉKÉRT ÉRTÉKET, BÁR NEM ÁLDOZATOT.

Pont annyit kell adnod. Pont akkor, pont ott, pont annak, pont annyit. Ehhez magas tudatosság kell. Lehet, hogy többet, lehet hogy kevesebbet kell adnod, mint amit a gondolatod, a társadalom gondol. Ameddig nem elég tiszta ez az érzeted, megérzésed, hallgass másokra, vagy kérdezd meg, mit gondol munkájáról az, akinek munkáját igénybe vetted.

DE EZ LEGALÁBB MEGÉRI.

Eddig, sokszor, most is, hazugsággal, hamis marketinggel hatnak az érzékeidre, hamis vágyakat  ültetve el benned, és félelmeket indítanak – így ki vagy szolgáltatva nekik. Ha nem is te, de sokan. Így már nem lehet hinni az ingyenesnek, hiszen csak bekampózás. Továbbá nem akarsz sem rossz minőségű munkát kapni, amit senki nem fizetne meg, és nem akarsz áldozat típusú embertől sem szolgáltatást kapni, aki nem mer értéket kérni munkájáért.

De ha ezen túl is kikelsz az értékért érték adása ellen, akkor ez itt nem a te helyed, ne olvass tovább, mert bár ez itt nem kerül pénzbe, de csalódnál, lehet hogy vitatkoznál is emiatt, és arra meg nekem nincs szükségem.

 

De ha maradtál, akkor ez NEKED szól!

Neked írom, aki most otthon, titokban, érzed, hogy vagy valaki, de nem megfoghatóan, csak magadban, és még senki másnak.

Neked írom, akinek olyan szép a lelke, fényes, hófehér, vagy szivárványszín akár, és fáj még a szíved, mert ezt még csak te látod, és nem mások.

Neked írom, aki már égsz a vágytól, hogy a csodálatos világot, a szépséges termékeidet, az üveggömböt, amiben szebb jövőnk van, megmutathassad másoknak – és mások megláthathassák, felismerhessék.

Érzed, hogy már készen vagy?

Érzed, hogy már a világ is készen van rád?

De azt is érzed, hogy nehéz áttörni a láthatatlan falat. Te vagy még láthatatlan, és neked és a termékednek, a szívednek, lelkednek, színeidnek kell láthatóvá válnia ebben a világban, hogy a többiek, mások, a kedves és kedvetlen lények, az emberek, a szomszédaid, a tanítványaid megláthassák.

Lehet hogy teljesen láthatatlan voltál eddig?

Igen, lehet.

Lehet, de most itt az idő arra, hogy te, a szív és a lélek kiváltságos harcosa levessed a láthatatlan köpönyeget, és olyan lehessél mások szemében is, mint vagy te magad és a lelked szemében.

Nem kell csoda hozzá, mert a saját csodádat fogjuk felhasználni.

Nem kell más, mint hogy tudsz olvasni engem, és el tudod készíteni azt a csodálatos terméket, vagy beszédet, vagy gyógyító környezetet, amiből kibomlik a csoda – és ez a csoda látható lesz már mások számára is.

Kedves, kedves szívvel-lélekkel alkotó! Tudom, hogy csodálatos vagy, tudom, hogy fényes a lelked, tudom, hogy kezedből melegség és kellem folyik ki, tudom, hogy veled, melletted jól érzik magukat az emberek. Tudom, hogy kézzel érintett dolgok belélegzik azt a milliőt, amit te át tudsz adni azoknak, és rajtuk keresztül embereknek, kedves, aranyos, teljességre, szépségre, boldogságra vágyó embereknek.

Ezt mind tudom.

És te is tudhatod azokat, amikkel és ahogyan ezt megvalósíthatod.

Gyere velem.

Töröm az utat.

Átadom az információt, de még inkább az érzést, a teljességet, a szépséget, az egyszerűséget, a könnyedséget, és ami vele jár, a bőséget.

Aranykori fénnyel,

fényöleléssel

Kosh Kinga

Comments

comments

Leave A Reply (1 comment so far)


 1. Zsuzsanna Balogh
  5 év ago

  Koszonom szepen, ez nekem szolt! :)…Igen, mar latnak! 🙂 Vegre! 🙂 Koszonom 🙂
  Balogh Zsuzsanna

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!