Anna és Levente ikerláng-története

Előre kell bocsátanom, hogy a történet egy a „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” elbeszélés, ahol a nevek és helyszínek, bár jellemzőek, talán sokkal jellemzőbbek, de mégsem az igaziak. Az érzések viszont mindenhol mélyek és igazak.

Anna tőlem is sokat kérdezett,

arra a válaszaim ezzel az eltérő írásképpel vannak feltüntetve.

Van egy hosszú írás, amit kikértek belőlem azok, akik elmesélték saját történetüket (hírlevélre bejelentkezve onnan válaszlevélben kérhető). Ott írom azt, hogy az ikerlángok történetét a végéről kell kezdeni. Hiszen az egység, a tükör, az összeforrott két lélek világít, mint a mécses a sötét erdőben. Azt könnyű megtalálni. Onnan el lehet indulni bele a sűrű-sötét és félelmetes erdőbe, ezzel a bizonyossággal, hogy tudjuk a végét.

A vége ugyanaz, mint az eleje. A kettő együtt van, egybeforrva. Lelkileg bizonyosan.

Álljon itt legelőször az én levelem a történetére, majd Anna köszönő levele: A legvége a legeleje:

Levelem Annához:

Kedves Anna, Elolvastam az írásodat. Egyben hosszú, de szívesen kiemelek belőle részeket, örömmel osztom meg az oldalamon. Rengeteg kérdést tettél fel a végén. Nem akarom azt elhitetni magamról, hogy tudom a választ. De amiket én itt leírok, az nem az én életemre vonatkozik, hanem mélyről merült fel, szinte a semmiből, így van esély rá, hogy te akartad ezt leíratni valakivel, aki távolabbról, kívülről lát rá a történetedre. (Itt következtek a meglátásaim, amiket majd mindig az adott részhez illesztek majd be)

Anna levele:

Kedves Kinga! Nagyon köszönöm a válaszod. Igen, olyan volt minden szavad, mondatod, mintha a legbelsőbb énem mondta volna ki, mert mindegyik nagy felismerés volt. Majd írok később többet is, most csak gyorsan reagálok két dologra.

Az egyik: az Anna névvel el se tudod képzelni, mennyire beletaláltál. Pár éve kezdtem kicsit írogatni, inkább csak terápiás jelleggel, és az … Anna írói nevet használom ezekhez az írásokhoz. De ami még érdekesebb, hogy Levente elkezdett Ancinak becézni, ami szintén az Anna beceneve. Úgyhogy nagyon köszönöm, ha engem a történetben Annának nevezel.

Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy ezt a történetet egyszer megírom regényben, szóval ezért is köszönöm ezt a biztatást is tőled. Köszönöm még egyszer soraidat. Biztosan fogok még jelentkezni. Sok szeretettel: (Anna)

1 – az ikerláng történet a vége

Annyira tükrei voltunk és vagyunk egymásnak. Annyi egyforma tulajdonságunk van. Ha tükörbe nézek, az ő arcát látom az arcomban. Én rengeteg hibámat legyőztem általa. Szerintem ő is, de ő erről nem beszél. Példa erre az apámmal való viszonyom, amit így tudtam rendezni, ugyanis már ki tudom mutatni úgy is a szeretetemet, hogy nem várom a viszonzást. Életemben először Leventével érzem, hogy önzetlenül tudom szeretni. Akármit tesz, nem tud megváltozni bennem az iránta érzett szerelem, és mindegy, hogy ő szeret-e, már az is boldogság nekem, hogy én magamban szerethetem. Egy ideig mondta, hogy megváltozott általam, de most már ez nem téma, le is tagadná, ha rákérdeznék.

“le is tagadhatná, ha rákérdeznének” – nem baj, hiszen tudod, mi az igazságod, ami az ő igazsága is, hiszen tükrök vagytok. Mindegy, mit mond a felső ruha, az álarc, vagyis az ego. Azt mondja, amit mondania kell, hogy még egyben maradhasson. De te szereted, mint magadat.

Nagyon szépen leérettségizett, nem iszik, most az új suliban komolyan veszi a tanulást, nincsenek csajok. Persze ezt nem tőle tudom, ő ennek az ellenkezőjét állítja, a volt osztálytársai mesélik nekem meglepődve, hogy Levente mennyire megváltozott, hogy megkomolyodott. Én már elengedtem őt. Tudom, hogy most ezt kellett tennem. Lehet, hogy tényleg megjelenik pár év múlva, és beteljesül az álmom. De most nem vagyok türelmetlen. Azt is megtanultam, hogy nem függök egy másik embertől, nem akkor vagyok csak boldog, ha ő boldoggá tesz.

“én már elengedtem őt, ezt kellett tennem” – igen, ezt kellett tenned. Te is fejlődtél általa, rengeteget. Ő is fog fejlődni…. Már most is teszi, és ez megint több mint érzés, hiszen külső szemlélők állították

 

Ez az első ilyen teljes írás, amit majd részenként megosztok. Rengeteg írást küldtetek, és kíváncsi vagyok, hogy tetszik ez nektek, akik olvastok. Ha tetszik, akkor majd folytatom ezzel, és más hasonló írásokkal. Hiszen egymástól tanulhatjuk a legtöbbet!

(folytatása következik 🙂 ha kéritek )

 

 

 

 

Comments

comments

Tags:

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Kosh Kinga: Már újra csak

Már újra nem téged látlak. Már újra csak magam vagyok. Már nem feledem soha, hogy mit mondtak rég a nagyok...

Ikerlángunk elvesztése a legmélyebb veszteség

Itt állok, és a helyett hogy írni tudnék, valami ólmos fáradság lehúz. A testem emlékezik arra az érzésre, hogy nincs...

Close