Anna és Levente ikerláng története 2 rész

És akkor ezen az éjszakán álmodtam vele. Nekem szoktak elég intenzív hatású álmaim lenni, és ezekben a szereplők nem szólnak egy szót sem. Ez is olyan volt. Ő csak állt velem szemben és nézett rám nagyon mélyen (ezt a nézést aztán utána a valóságban tapasztaltam sokszor), és ebből megéreztem, hogy közünk lesz egymáshoz. Persze ezen reggel jót mosolyogtam magamban. De amikor mentem hozzájuk órára, ő úgy nézett rám a folyosón, mintha tudna az álmomról. Aznap bejelölt a facebookon.

Az egymásra találás

 Anna és Levente  története egy a „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” elbeszélés, ahol a nevek és helyszínek, bár jellemzőek, talán sokkal jellemzőbbek, de mégsem az igaziak. Az érzések viszont mindenhol mélyek és igazak.

 

Másnap jött ki a mosdóból, én mögötte mentem a folyosón, akkor is egymásra néztünk, és én úgy éreztem este, hogy írnom kell neki. Ezzel elkezdődtek a beszélgetéseink. Minden nap. Legalább másfél óra, de inkább 2-3. A férjem is tudott róla, mivel elmondtam neki, hogy örülök annak, hogy kezd közel engedni magához, érzem, hogy szüksége van rám. Elmeséltük egymásnak az életünket. Én ennyire őszinte és nyílt még senkivel nem voltam. Még magammal sem.

Annyira működött köztünk a telepátia, hogy elképesztő. Mindig azt a témát hoztuk fel, amire a másik gondolt, nem kellett kérdezni egymástól, csak meséltünk. Soha nem éreztük, hogy mekkora a korkülönbség köztünk, nem is éreztük, hogy más korúak vagyunk. Úgy nézett rám, ahogy férfi még életemben soha. Amikor a szemébe néztem, beszippantott az örvény, megszűnt a világ.

Elkezdtem kivirulni. Csak úgy olvadtak le a kilók rólam onnét, ahonnét egyetlen fogyókúra nem volt képes levinni egy dekát se korábban.Elkezdtem mosolyogni, énekelni, közvetlen és barátkozó lettem az emberekkel. Közben meg rengeteget sírtam (én soha nem szoktam, még nem sírtam még a férjem előtt sem), rosszul aludtam és egyszerre voltam szárnyaló és zaklatott.

 

Levente addigi élete

Akkor most egy kicsit róla. Nevelőszülőknél van, anyja egy „ribanc”, isten tudja, hány fickója volt, azoktól hány gyerek, hányat vettek el tőle. Valami pszichés problémája is van a nőnek, néha a pszichiátrián köt ki. Levente 4 éves kora óta van ennél a családnál a 2 évvel fiatalabb öccsével (az apjuk nem közös), az anya havonta látogatja őket, néha az apja is fölbukkan. Levente nagyon értelmes srác, általános iskolában kitűnő volt, de nem a magolós fajtából, aztán 8.-ban valahogy elszállt, a középiskolát meg ellébecolta. A férfi tanárokkal egész jól kijött, de a nőknél mindig csinálta a balhét. (Vajon miért?)

(a terapeuták könnyedén rávágják, hogy az anyjával való kapcsolatát próbálja újraalkotni minden nővel…  Na de hogy lesz ebből jó férfi-nő kapcsolat? – Anna részére is most válaszolok is rá: IGEN, lesz, most is VAN. A hogyan pedig kettős, mert nem valamiből lesz, hanem két állású ez a dolog. Az ikerláng élmény amíg mindent kiszorít, ott ez nem is számít, ettől függetlenül tökéletes a férfi és a női energiák egymás felé, egymásbani áramlása a két ikerláng fél között. De amint visszatér valami egyikükben az ego szintjére, akkor igen, bekattan minden régi sérelem. Mindenki először az anya-apa-kapcsolat szintjén sérül ebbe a világba érkezéskor, ezért egy jó anya kapcsolat segíti a későbbi párkapcsolatot, míg egy rossz nehezíti. A két állapot, vagyis az ikerláng érzés teljesség és a sérült érzések közötti szakadék, amit önmagunk megismerésével, majd érzéseink meggyógyításával át tudunk hidalni. Így egy ikerláng kapcsolat kialakulása elvisz ebbe az áldásos irányba. Nagy gratula és hálám mindenki felé, aki elindul a tökéletes ikerláng érzés mindennapi, minden kapcsolatbani megélése felé HAJRÁ, szurkolok Anna és Levente! )

 

Szemtelenkedett, elég merész beszólásai voltak, és érdekes, hogy nem alaptalanul, mert iszonyatosan fejlett az igazságérzete, és a saját, de mások érdekében is mindig kinyitotta a száját. Velem soha nem volt ilyen, engem az első pillanattól fogva tiszteletben tartott, csak közel nem engedett magához egy kicsit se, csak az utolsó félévben bontotta le a falat (de most újra fölépítette és még vastagabbra). Viszont nem volt olyan nap, hogy ne jött volna tajtékozva valamelyik kolléganőm ki az osztályomból azzal, hogy Levente már megint….

Akkor én mindig beszélgettem egy kicsit vele, és nem tudtam leszidni, mert legalább annyira igaza volt, mint a kollégámnak. Ez már műsorszám volt minden napra. De más miatt nem kommunikáltunk egymással. Ő nem közeledett, én meg nem akartam tolakodó lenni. Kialakított magának egy kemény fiús álarcot, és én tudtam már az elején, hogy ez egy nagy kamu, ő egy nagyon érzékeny fiú, de ezt nem szabad észrevenni.

Érdekes a viszonya a lányokkal. Jóképű, jó kiállású, jó a szövege, bomlanak a lányok utána, ő ezt ki is használja, de nem alakít ki komoly kapcsolatot. A szex a lényeg. Valahogy úgy is nézett ki, hogy legyen büszke magára az a lány, akit ő egyszer megdug. Egyszer, nem többször. (Vajon ezt megint nem az anyja generálja benne?) 16 éves korában volt egy nagy szerelem, együtt is járt azzal a kislánnyal másfél évig, nagyon hűséges és nagyon szerelmes volt, de a kislány nem elégedett meg csak vele. Hát nyilván csak azt a női képet erősítette benne, amit az anyja viselkedéséből vont le. Még jobban nőfaló lett, most már tudatosan védekezett az érzelmek ellen.

 

Comments

comments

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Anna és Levente ikerláng-története

Előre kell bocsátanom, hogy a történet egy a „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” elbeszélés, ahol a nevek és...

Kosh Kinga: Már újra csak

Már újra nem téged látlak. Már újra csak magam vagyok. Már nem feledem soha, hogy mit mondtak rég a nagyok...

Close