Amikor angyalokkal beszélgetsz

Volt egyszer egy gyerek, aki még nem a külső valóságot látta. Csupán négy éves volt, és legtöbbször virágszirmokkal, valamint a képzeletében élő alakokkal játszott a kiskertben. Talán indigó gyerek volt, vagy szivárvány, vagy kristály, vagy csak egy nyitott szívű kis lény…

Milyen angyalokkal beszélgetni? Olvastad a Kököjszi és Bobojsza könyveket? Nem? Azért még mindig megtudhatod, milyen, ha emlékezel. Emlékezel erre, így, vagy talán máshogyan. Ahogyan neked jó….

 

-Te soha nem a valóságot láttad – szól bele Anne, aki most füvet rágcsál. Mindig kell neki valami, amit a szájából lóghat. Egyáltalán nem egy jól nevelt angyal.

-Anne, te ismersz engem, régről. Mióta is beszélgetünk?

-Mióta emlékszel rá? – kérdez vissza, és már tudom, ő mindig ott volt velem. Na ja. Ilyen ez a játék. Mellesleg emlékszem rá egészen régről, amikor olyan négy éves lehetettem, ültem az árnyékban, akkor még nem volt veszélyes napon lenni, de én ültem a kis kertemben, az árnyékban, és rózsaszirmokkal, magokkal és dióhéjjal játszottam.

Anne bólogat, és most csak a szeme nevet, a szája nem.

-Tudod, az, hogy én vagy más ott van egy gyerek mellett, annak érzékelése nemcsak a gyerektől függ. Eltompíthatják a többiek, a család, a barátok, a tanárok. De fordítva működik. Minél inkább el akarják nyomni, annál erősebb lesz a jelenlétünk érzékelése, viszont ezzel együtt jár, hogy a belső és külső világ közötti kapcsolat szakad, azaz szakadék lesz a kettő között.

-De Anne, hogyan tudom én ezt a beszélgetést elősegíteni?

-Te? – nevet rajtam, mint mindig – te tudod igazán segíteni! De nem úgy, hogy tanítod a szülőket. Az első gondolatod jó, fontos a szándék, de a tanítás nem működik most.

– Nem akarnak tanulni, ugye?

Anne megint nevet. Idegesítő ez a folyamatos jókedv.

– Igaz, tanulni nem akarnak, viszont tapasztalni akarnak.

-Jó, akkor nem akarok segíteni a felszínen – és már hallom is a választ, hogy ezzel viszont segítek a felszín alatt. A szándékot nem vontam vissza, csak a megvalósításnak a kényszerességét. Nincs KELL, és nincs SZÜKSÉGES, de van lehetőség, és van szándék.

-Akkor most megyek is – szól Anne, és már nincs is itt. Én meg emlékszem magamra, kisgyerekként, és emlékszem a mosolyomra, miközben beszélgettem Anne angyallal, és a többiekkel elképzelt világomban. Ez az a mosoly, amit felismerek boldog kisgyermekekben.

Comments

comments

Tags: , , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Entea és a lángnyelvek

A királyleány és a fahordó fiú meséje tovább folytatódik... Ha még nem olvastad Entea és a fahordó fiú történetének elejét, kattints...

Megint elbux boldogságból…

Az Ember nagyon kedves és aranyos volt, és még tudott is. Tudott annyit, hogy több állás közül választhatott. Az Ember...

Close