2012 után és 2012 helyett, 2012 lufi durrog

Elmúlt, lemúlt, 2012 őrülete lassan eloszlik a ködben, hasonlóan a y2k, vagyis a 2000-es év előtti félelmekhez, ami egyrészt digitális volt, másrészt meg bűnös lélek hívők féltek tőle.

2012-től féltek, örültek, várták, és egy kevesen tettek is előtte magukért. Fejlődtek, változtak, elhagytak szokásokat, félelmeket, és tanultak magukról, új szokásokat hoztak az életükbe, elbuktak százszor, és felálltak százegyszer.

 

Ennyi idővel utána egyszerűen meg kell osztanom végre, hogy mi az én tudásom a 2012-es év felfújt lufijáról.

Egyrészt megtörtént, csak nem látszik tömegek számára.

Másrészt pedig előttünk áll.

 

Nézzzzüüüüük , mi történt meg.

2012-es világvége, özönvíz és egyéb őrültségek elég sok embert megmozgattak, a szükségesnél nagyjából százszor többet elvittek a spiritualitás, a szellemiség felé, és sokakat ott is hagytak az ezotéria útvesztőiben. Ezzel együtt mégis sikeresnek lehet mondani a változást, mert rengetegen elindultak a NAGY KÉRDÉSEK megválaszolásának rögös útja felé.

Mik a nagy kérdések? BIG WHY-s?

Miért vagyok, miért itt, miért pont én, mikor mit tegyek, mi a célom, mi a küldetésem, mitől lesz boldog és elégedett az életem visszatekintve.

Számsorok keringtek a levegőben, 25 400, és 2500, a Magyarok Szent koronája 2030-ig tartalmaz adatokat, ami lehet, hogy 2038 inkább…. Jézus az asztrológusok szerint időszámításunk előtt 7-ben született…

A 2012-es év egyáltalán nem biztos.

Ami fontos, hogy nem is kell biztosnak lennie. Egy világháború kirobbanása akár köthető egyetlen naphoz, de mindenki elismeri, hogy előtte is érződik, és attól függően, hol vannak a harcok, mindenkinek máskor indul meg igazán.

Direkt beszélek világháborúról. Végre ki kell mondani, rettegés és hiszti nélkül. A világ egy őrületes öldöklés felé tart, mert az egyszerű és médiát szürcsölő (értsd: nem igazán tudatos) embereket módszeresen hergelik fel egymás ellen. Hergelik a médiában, a tévében, a híradóban, a napilapokban, a szappanoperákban. Az embereket az utóbbi  35 év alatt rászoktatták, hogy a mára alig valamire jó iskolák helyett a tévéből tudakozódjon, és annak higgyen. Mostanra pedig az internetnek, amit még könnyebb talán manipulálni.

(Jut eszembe nekem se higgy. Csak magadnak, és ezt is olvasd el)

Mikor lesz, ami lesz? Mi lesz?

2012-ben nem volt hirtelen és döbbenetes dolog. Viszont a hiedelmek (egyszerre sokan hittek benne) mégis hozott változást.

2012 előtt százszoros embertömeg hitt valamiben, amit a szájába adtak, és egy kevesen a hitből a tudás felé is eljutottak. A többiek már nem hisznek, vagy még kényszeresen, hétről hétre, évről évre valamire várva lerombolják saját önnön tudatukban való elmerülésük lehetőségét. Kimondhatjuk, hogy amikorra az a bizonyos ESEMÉNY megérkezik, a hit már el fog szállni, és csak azok maradhatnak talpon, akik tudássá változtatták az egykori hitet.

Ezt még egyszer leírom, csupa nagy betűvel. KoshKingaEU3

CSAK AZOK MARADHATNAK TALPON AZ ESEMÉNYKOR, AKIK ÖNMAGUKBÓL KIINDULÓ TUDÁSSÁ VÁLTOZTATTÁK ÚTJUK SORÁN AZ EGYKORI BELSŐ HITÜKET.

Azok, akik egyszer hittek, járták az utukat, és közben belső tudásukhoz hozzáfértek, valahogy úgy, mint egy régen, saját tudatuk által elrejtett emléknyomhoz, vagyis az igazi kincshez (Emlékmás film jut eszembe), ők azok, akik a hangos és színes spiritualitástól lassan visszavonulnak, és elkezdenek egy új életet építeni maguknak, és egymásnak. Akár ismeretlenül is, egymásnak.

 

Mit tudok? Az, hogy lesz valami, amikor egyszerre kell nyugodtnak, belűről fakadó jónak, de ugyanakkor rendkívül tudatosnak lenni.

Azért kell nagyon tudatosnak lenni, mert nem lehet majd mindenkinek segíteni. A segítés ideje leáldozott, amennyiben az ezotériás „mindenkit húzunk, mindenkinek segítünk, mindenki csupa jó” gondolatokkal azonosítjuk a segítést. Tudatosság kell, azt kell majd tenni, amit belűről, egó érzések és manipulációk nélkül helyesnek tartunk. Nem lesz előre megkért és beinjekciózott összhang, nem lesz megbeszélés, mindenki teszi, amit tennie kell. Nem lesz csoportos meditáció, nem lesz hatalmas közös SZER a réten.

Viszont bármi lehet. Lehet szer, és lehet megbeszélés, de nem ez a lényeg. A lényeg a belső tudás kifelé áramlása.

 

Az átfordulás utolsó fázisa zajlik.

Ebben még lehetünk társai és segítői egymásnak. Foghatjuk egymás kezét a szeren, vagy csak rámosolyoghatunk a másik teremtésére a neten. Tudjuk, hogy miért vagyunk itt. Tudjuk, hogy kiért, és tudjuk, hogy megcsináljuk.

Comments

comments

Tags: , ,

Szeretnéd mélyebben átérezni, megérteni?

Ha TÖBBRE vágysz, mint amit a blogon mindenki számára olvashatóvá teszek, ha ÉRDEKELNEK a mélyebb írásaim, amiket csak a hírlevélolvasóknak küldök, és ha meg szeretnéd kapni a "Hogyan segíti az életed kiteljesedését az IKERLÁNG SZERELEM, és mi az a 11 hiedelem, ami tönkreteheti az ikerláng élményt" írást... akkor JELENTKEZZ:

NEM küldök spamet, és nem adom ki másnak az e-mailcímedet. Egy a titkokból: a TITOK nem azért titok, mert titkolják, hanem azért, mert akiknek IGAZÁN szól, ők nem akarják megismerni - örülök, hogy te már elindultál a megismerés felé :-)
Follow Me on Pinterest

Adományodat köszönettel fogadom


Hiszek abban, hogy jó emberek a pénzt, mint energiát is áramoltatjuk, hogy én és mások is saját eszközeinkkel és szeretetünkkel is segíthessük, és így a szeretetet is áramoltatjuk! Köszönöm szépen a támogatásodat magam és az általam segítettek nevében!
 

Archívum – havonként, naponként

2018. január
h k s c p s v
« ápr    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

“Szavam meghallják, kik között a béke követe lépdel”

s lelkük lelkeim közé költözik.
A fénnyel. (KoshKinga)"

Ha itt olvasgatva lelked szava felhangosul,
szellemed azt közvetíti feléd, hogy
itt igaz szót hallasz, őszinte, lelkiekben gazdag információkat,
akkor tudd: FELADAT VÁR, ITT AZ IDŐ!

Engedd, hogy szellemed irányítson e feladat felé!

Eddig más voltam, de most már ember leszek

Osszad meg az írást azzal, akinek szerinted szüksége van rá. (Friss szemmel tekintettem az erdőre. Olyan ez, mint a mesében,...

A hüllők megszelídítéséről

Hüllőknek vagy gyíkoknak szokás nevezni a (XXXXX) mérhetetlenül gonoszakat – legalábbis a leírások szerint. Mindenki utálja őket. Gonoszlesen voltam régebben...

Close